Arkadaşlar Ablalarim yaşıtlarım şimdiden teşekkür ederim okuyan herkese , ben daha önceki iş yerimde mobinge uğradım yeni bir ise başladım yakın zamanda ( 2 sene oldu )ve onun etkileri var bence hala üstümde , sizden ricam ablalarım yaşıtlarım fark etmez , ben yanlışmı yapıyorum yoksa doğru mu emin olamıyorum terapiye gitmeyide düşünüyorum ,
Söyle ki 8 kişilik ekibiz , konu şu ekipden bi kızla samimiyim ama emin olamıyorum artık ben bu aralar gecikmeye başladım çok geç değil ama 10 dk felan ,önceden daha erken gelirdim , ama bunu düzeltmeye çalışıyorum , neyse ekipden bi kız yaşıtım olan belliki beni kıskanıyor saçma sapan alakasız bi laf üstünden gec kalmamı ekledi hani deseki sadece dikkat et gibi neyse ben sinirlendim bu samimi oldum kız ona hak vericek bisi dedi , neyse sonra bunu samimi oldum kızla paylaştım konuştum yani hani dedim benim erken geldimi biliyorsun önceden dedim , sanki hiç erken gelmiyormuşum gibi konusmuyormu diue bu kız samimi oldum kız bana hiç katılmiyor o saatlerdede geldiğin öyle diyor ,tamam katılma ama benim demek istedim bu değil, bazi günler gelmemem sikintiymis bana bunu özelden ayrı bi yerde söyleyebilirdi, orda o kızın yanında demesi bilemedim .bu ekipden biriyle paylaştı olanları gördüm bu konuşmamızı , bu tavrını anlayamadım niye söylersin ki bunu? Bu kızla gerekçem samimiydim , arkadaşlar ben gerçekten bunaldım bazı şeylerden is yerinde kimseylemi arkadaş oluo bazı şeyleri anlatamicam ya , sonrasında o günden sonraki 1 hafta hiç kimse bisey demedi ama benim bi kac laf söyleşimi biliyorlardir benim geç kalmama ayıpsa 8 kişiden 6 kisinin su yaptıklarıda ayıp o zaman gibisinden biseyler dedim ben, 1 hafta sonra o ayıp dediğim davranislarini görmüyorum kimsede , ama kendimi kötü hissediyorum çok ya anlatmıyorum belki mobingin etkisi ben sadece kendimi savundum haksız oldum yeri kabul ediyorum geç kaldım evet ama ben geç kalma adı altında bana başka şeyler denmesiyle ilgili yakındım kıza ya , ben kendini savundum sadece ve çok kötü hissediyorum genede , yorumlara acıgim ben çok sosyal bi kızda değilim oyuzdenmi acaba? Yani istesem sosyallesirimde asosyal değilim ama iş hayatındayım artık pek arkadaş edinecek ortam yok
Ben tetikleniyorum sadece bu tepkim yüzünden ekiptekiler bana farklı davranırlarsa bu ne anlama gelir? Onlara samimi davranıp yardım ettiğim oluyo? Bu samimi oldum kıza çok yardım ettiğim oldu böyle biseyden bana farklı davranırlarsa bu artık işlerine gelmedim icinmi ? Samimiyet menfaat bitene kadar olayımı