merhaba arkadaşlar.
ben istanbuldaki şubede çalışıyorum hoşlandığım arkadaşım izmirdeki şubede çalışıyor. devamlı telefonla işle alakalı irtibat halindeyiz. bir kaç defa da istanbuldaki şubemize geldi. yine işle alakalı gündelik konularla alakalı konuşmalarımız oldu. ben kendisinden gerçekten çok hoşlandım. bunu belli etmek de istiyorum ama yanlış bir adım atarım düşüncesi korkutuyor beni.
yılbaşı hediyesi yolladı tüm ofis çalışanlarına. bu kadar da düşünceli ve kibar bir insan :)
iş arkadaşlarımı falan facebooktan eklerim ben işçilere kadar . bir bunu eklememiştim. nedense duygularım anlaşılacak diye düşündüm. ama dün ekledim nasılsınız falan muhabbeti oldu daha fazla konuşmak istiyordum ama nedense sustum konuşacak birşey bulamadım birden sinir oldum bu duruma.
çok hoş biri . iyi bir insan olduğunu da düşünüyorum. karşı taraftan beklemek yerine ilgim olduğunu usturuplu bir şekilde nasıl belli edebilirim? lütfen bir akıl verin.
8 ocak ta doğum günü. ofisçe bir hediye göndermeyi düşünüyoruz çünkü yılbaşında yaptığı nezakete karşılık.
tek kendi adıma yollasam olmaz diymi? ilgimi nasıl belli edebilirim usturuplu bir şekilde lütfen yardımcı olun ne olur fikirlere ihtiyacım var..
:)))
26 yaşında bunu mu soruyorsun oyyy oyyyy....Neyse....Facebooktan mesajlaşmaya başla, ilgi alanlarına bak, o konularla ilgili yazışarak yavaş yavaş yem at....Onun da ilgisi varsa muhabbet ilerler...
Tek başınıza hediye göndermeniz çok abes olur bence. Hani ortada karşılıklı bir hoslanti var ama açılamiyoruz deseniz tamam derdim ama bence suan için gereksiz. Ufaktan konuşmaya başlayın sosyal medyadan. İlgisi olduğunu düşünürseniz acilirsiniz.
26 yaşında bunu mu soruyorsun oyyy oyyyy....Neyse....Facebooktan mesajlaşmaya başla, ilgi alanlarına bak, o konularla ilgili yazışarak yavaş yavaş yem at....Onun da ilgisi varsa muhabbet ilerler...
Tek başınıza hediye göndermeniz çok abes olur bence. Hani ortada karşılıklı bir hoslanti var ama açılamiyoruz deseniz tamam derdim ama bence suan için gereksiz. Ufaktan konuşmaya başlayın sosyal medyadan. İlgisi olduğunu düşünürseniz acilirsiniz.