Merhaba arkadaşlar konuyu bilen bilir daha öncede açtığım bir konuya bağlı hala sıkıntıdayım.konuyu bilmeyen için özetle beni rahatsız eden adamı eşim dövdü dedikodu yapıldı bla bla bla.....buraya kadar tamam adamı sürdüler kurtulduk derken tam rahatladım kafamı dağıtıcam.İş yerinde dost gözüken ablam gördüğüm bir şahıs benim için çok özel mutlu bir günümde arayıp kutlama yapma maksatlı bir güzel moralimi bozup ağlattı sayesinde günüm berbat geçti.şahısla ilgili milletten duyduğu tamamen beni yaralayacak asılsız üzücü şeyleri patır patır dizdirdi.Ama tabi bunu kimin söylediğini de inatla söylemiyor.ve samimi ark duyum alıyorum herşey den haberdar olmasına rağmen ben bişey bilmiyorum diyip kenara çekiliyormuş hem olaydan uzak kalmaya çalışıyor hemde burnunu sokuyor.tamamen beni yaralamak huzursuz etmek amacında kendisi buna benim iyiliğim için söylüyorsan kim olduğunu söyle ha söyleyeni koruyacaksan o dedikoducu dan bir farkın yok dedim söylemedi.Ama inatla bana zarar verdi bende onunla ilgili duyduğum birşeyi ona söyleyince çıldırdı bildiğiniz kendi derdine düştü.Bana sallama kimseyi boşver diyen insan nerdeyse kafayı oynatıyordu.Ama bunu haketti bundan sonra kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim diyorum tam normal hayatıma döneceğim anda çekemeyen kıskanan kim varsa gelip beni huzursuz etmeyi başarıyor ve en acısıda bunu dost gözüken insanların yapması...........
Son düzenleme: