Is arkadasinin bitmeyen asagilamalari, terörü

desene ona benim boyum bu kadar. uzun yada kısa olmak benim elimde değil.boyumu uzatamam.Doğacağım ırkı ben seçmedim bunuda değiştiremem.Dini inancım kendi seçimim karışmak kimsenin haddine değil.Yasalar belli. ama sen çok şanslısın .kötü olan karakterini düzeltebilirsin.iyi bir insan bile olabilirsin.bunları yapamasan bile ırkçı düşüncelerini lüzumsuz sözlerini içinde tutabilirsin.Bu senin için çok zor olacak biliyorum ama sana güveniyorum yapabilirsin sen.bu yolda da sana başarılar diliyorum de gülümse ve sakince yoluna yürüyüp git.

bu cok iyi ama :rapci:

Gunaydin arkadaslar,

Daha önce de bir konu acmistim ayni kisiyle alakali ve biraz daha sabretme, bekleme karari almistim.

Önceki konum : Is arkadasi terörü

(Eski konumun özeti: ise basladigim günden itibaren orada calisan bir kadinin sürekli imali bir sekilde islamdan, türbandan, türban takan insanlardan korkmasindan ve ne kadar kisa oldugumdan dem vurmasi. Olay almanyada yasaniyor.)

Ise baslayali 3 ay olacak nerdeyse. Yeni ortama, arkadaslarima, isime alistim. Ancak bu lanet olasi kadin yakami birakmiyor.

Dün toplantidayken odama geldi, toplantida oldugumu görünce cikti, ben de isim bitince yanina gittim. Koordine olarak calisiyoruz ama ben onun üstündeyim. Gidince bir sürü nutuk cekti, neyi nasil yapmam gerektigi konusunda:) he he diyip cikacaktim, bir sey daha gostermek istedi ve bana dönüp o kadar kisasinki (1.53 boyundayim) masami ayarlamama gerek bile yok dedi. Ardina da sunu ekledi: bu aslinda asagilayici bir cümle ama?! Ben donup kaldim, gülmeye falan vurdum ama ne munasebet.

2 hafta sonra patronumla bir konusmamiz olacak, onun bana benim ona geri bildirimimiz icin. Ben bu konuyu orada dile getirmek istiyorum.

Ama bir taraftan da kadinin kendisine soyleyip icimi dokmek istiyorum. Ben bu ise basvururken boy kriter olarak sunulmadi, podyumda yurumeye gelmedim ama oyle dahi olsa senden daha fazla sansim olurdu demek istiyorum.

Sizce ne yapiyim? Deneme suresini sikayetsiz vs atlatmak istiyordum ama sabredemiyorum.

Bir de bu kadin bana bunlari soylerken ben donup kaldim. Tepki veremedim. Bu bana hep oluyor. Bunu nasil asarim? Sonrasinda gidip satasiyorum ama suclu cikiyorum o zaman da.
.

benımle konusurken uslubunuza dıkkat edın dıyemedınız mı

sız benımle bu sekılde konusamazsınız dıyemedınız mı ?

lutfen ya lutfen ezdırmeyın kendınızı her zaman her ortamda bu sekılde futursuz ınsanlar olacaktır sızın durusunuz tavrınız belırleyıcıdır sız oyle bır bakın veya oyle bır durun kı sızın ıcın bana bagırdı hakaret ettı dıyemesın ama bakısınız onu kaldırıp yere vursun .

Önce kadınla konuşun, sizinle düzgün konuşmasını, davranışlarını düzeltmezse yöneticinize bildireceğinizi söyleyin. Eğer düzelme olmazsa gerçekten de yöneticinize söyleyin.
Siz onun üstüymüşsünüz niye çekiniyorsunuz?

Evet bazen bana da olur, biri bir şey ima eder verecek cevap bulamam ama sizin gibi gülmeye, konuşmaya devam etmem asarım suratımı. Kaldı ki böyle alenen yüzüme yüzüme hakaret edecek, veririm cevabını.

Çok pasif davranıyorsunuz, hiç bir şey diyemiyorsanız bari gülmeyin, konuşmayın

Kocama okuttum iki konunuzu.

Dedi ki gidip kadina ben bu tarz sakalardan hoslanmiyorum desin. Niyet okumasin. İki medeni insan olarak konussunlar.
Yok kadin devam ederse o zaman sikayet yoluna gitsin.

Sahsen benim de hislerim bu yonde. Burada gereksiz fazla doldugunuzu da düşünüyorum.

Kocama okuttum iki konunuzu.

Dedi ki gidip kadina ben bu tarz sakalardan hoslanmiyorum desin. Niyet okumasin. İki medeni insan olarak konussunlar.
Yok kadin devam ederse o zaman sikayet yoluna gitsin.

Sahsen benim de hislerim bu yonde. Burada gereksiz fazla doldugunuzu da düşünüyorum.

Ya cok tesekkur ederim, ne tatlisiniz.

Biraz once bir arkadasimi aradim ona da anlattim. O hic seslenme, 6 ayin dolsun, anlasman uzatilsin, ona göre yoneticine soyle diyor.

Kafam allak bullak. Maili hazirladim, sadece gondermem lazim bilmiyorum.

Yalniz su da var ki; bu kadin benim lafimdan anlayacak birine benzemiyor, bir de ben boyle dolup dolup sonra birden gidip kavga edebiliyorum. Yani kadinla konusmam pek saglikli bitmeyebilir.

Ya cok tesekkur ederim, ne tatlisiniz.

Biraz once bir arkadasimi aradim ona da anlattim. O hic seslenme, 6 ayin dolsun, anlasman uzatilsin, ona göre yoneticine soyle diyor.

Kafam allak bullak. Maili hazirladim, sadece gondermem lazim bilmiyorum.

Yalniz su da var ki; bu kadin benim lafimdan anlayacak birine benzemiyor, bir de ben boyle dolup dolup sonra birden gidip kavga edebiliyorum. Yani kadinla konusmam pek saglikli bitmeyebilir.

Ozel bir konusmaya gerek yok ilk asamada, sadece hoslanmadiginizi soyleyin, bırakın top onda olsun yani.

Sonrasinda devam ederse, soylememe ragmen böyle yapiyor dersiniz.
Inanin iletisim yetenekleri cok önemli. Bunu medenice soyleyebilmeniz kendiniz için de bir aşama /ilerleme olacak.

benımle konusurken uslubunuza dıkkat edın dıyemedınız mı

sız benımle bu sekılde konusamazsınız dıyemedınız mı ?

lutfen ya lutfen ezdırmeyın kendınızı her zaman her ortamda bu sekılde futursuz ınsanlar olacaktır sızın durusunuz tavrınız belırleyıcıdır sız oyle bır bakın veya oyle bır durun kı sızın ıcın bana bagırdı hakaret ettı dıyemesın ama bakısınız onu kaldırıp yere vursun .
Selam , çok pardon konuyla alakasız ama benim de iş arkadaşlarım bana olumsuz espiri yapıyorlar, gülerek yani , ben de onlara yapıyorum,tabi fiziki özelliklerle ilgili diil, ben de gülüp geçiyorum, taktiğim anlaşılmasın diye, hafife alıyorlar ama işte sen de olmasan napariz vb, sanki saklabanim ben, gevşek davrandim da ben yıllarca, sizce artık ciddi gorunenem dimi, nasil aşarım

Selam , çok pardon konuyla alakasız ama benim de iş arkadaşlarım bana olumsuz espiri yapıyorlar, gülerek yani , ben de onlara yapıyorum,tabi fiziki özelliklerle ilgili diil, ben de gülüp geçiyorum, taktiğim anlaşılmasın diye, hafife alıyorlar ama işte sen de olmasan napariz vb, sanki saklabanim ben, gevşek davrandim da ben yıllarca, sizce artık ciddi gorunenem dimi, nasil aşarım
aslında tam da konuyla alakalıymıs konu sahıbıde sızde kendınızı ıfade edemıyorsunuz kendınızı koruyamıyorsunuz

ınsanlar samımıyete dayanarak saka yapabılır fakat saklaban yerıne koyuyorlar dıyorsunuz bu baska , bu saygısızlık sakayı kakaya donusturuyorlar gururunuzu ıncıtıyorlar artık

bence artık onların sızınle alakalı yaptıgı espırıde sızı ıncıtecek bırsey oldu mu gulmeyın ılk etapta bu gulmeyın
eger ustunuze gelır bak bak kustun mu derlerse abartmayın, kocaman ınsanlarız saka yapmayı bılmeyen yapmasın, hersey sınırında guzeldır bırlıkte gulersek guzeldır bakın ben guluyor muyum demek kı komık degıl dersınız

aman kırılırlar aman tatsızlık olmasın dıye dusunmeyın ben bu kadar uzun cumleyı nasıl kurucam dıye de dusunmeyın ıstedıgını soyleyen ıstemedıgını ısıtır demısler bırgunde sız sasırtın onları bır sılkelenıp kendılerıne gelsınler

aslında tam da konuyla alakalıymıs konu sahıbıde sızde kendınızı ıfade edemıyorsunuz kendınızı koruyamıyorsunuz

ınsanlar samımıyete dayanarak saka yapabılır fakat saklaban yerıne koyuyorlar dıyorsunuz bu baska , bu saygısızlık sakayı kakaya donusturuyorlar gururunuzu ıncıtıyorlar artık

bence artık onların sızınle alakalı yaptıgı espırıde sızı ıncıtecek bırsey oldu mu gulmeyın ılk etapta bu gulmeyın
eger ustunuze gelır bak bak kustun mu derlerse abartmayın, kocaman ınsanlarız saka yapmayı bılmeyen yapmasın, hersey sınırında guzeldır bırlıkte gulersek guzeldır bakın ben guluyor muyum demek kı komık degıl dersınız

aman kırılırlar aman tatsızlık olmasın dıye dusunmeyın ben bu kadar uzun cumleyı nasıl kurucam dıye de dusunmeyın ıstedıgını soyleyen ıstemedıgını ısıtır demısler bırgunde sız sasırtın onları bır sılkelenıp kendılerıne gelsınler
Teşekkür ederim, (konuyla alakalı degil derken hani ırkçılık vb bahsedenler de olmuş , ortalık biraz karışmış da ondan) benim durumum yıllardır var ve dediğim gibi fiziki görünüş değil , onu kabul edemezdim (şakayı) cidden de "bak bak küstün mü" meselesi , bı iki kere denemiştim. "Ooo mesafe hee" "bugün iyi diilsin" "ay tamam bundan sora sana espiri yapmayız" gibi şeyler dediler. Sizin dediğiniz uzun cümle de mantıklı ama ben ilk etapta yapamam maalesef, onlara bu yüzü veren benim çünkü , çok samimi oldum zamanında, makara tukara, e çocuk gibi geçip "artık ben değiştim" bilmem ne de yapamam, buradan bir arkadas demişti, mistik hanım, şimdi onu etiketleyip yormucam, onlar bı şey dediginde önümdeki dosyalara bakicam, bu çok mantıklı geldi bana , ve bu arada ben uzun bi izinden dönücem, inşaallah kendimi kanıtlarim, rahat bı insan olmalıyım ki uğraşmasinlar, sana öyle gelmiş , ne biliyim yeni döndüm izinden bı garip geksi iş yeri derim mesela, bu tip bahanelerle onlar da artık beni eskisi gibi sorgulayamazlar ama zor işte

Teşekkür ederim, (konuyla alakalı degil derken hani ırkçılık vb bahsedenler de olmuş , ortalık biraz karışmış da ondan) benim durumum yıllardır var ve dediğim gibi fiziki görünüş değil , onu kabul edemezdim (şakayı) cidden de "bak bak küstün mü" meselesi , bı iki kere denemiştim. "Ooo mesafe hee" "bugün iyi diilsin" "ay tamam bundan sora sana espiri yapmayız" gibi şeyler dediler. Sizin dediğiniz uzun cümle de mantıklı ama ben ilk etapta yapamam maalesef, onlara bu yüzü veren benim çünkü , çok samimi oldum zamanında, makara tukara, e çocuk gibi geçip "artık ben değiştim" bilmem ne de yapamam, buradan bir arkadas demişti, mistik hanım, şimdi onu etiketleyip yormucam, onlar bı şey dediginde önümdeki dosyalara bakicam, bu çok mantıklı geldi bana , ve bu arada ben uzun bi izinden dönücem, inşaallah kendimi kanıtlarim, rahat bı insan olmalıyım ki uğraşmasinlar, sana öyle gelmiş , ne biliyim yeni döndüm izinden bı garip geksi iş yeri derim mesela, bu tip bahanelerle onlar da artık beni eskisi gibi sorgulayamazlar ama zor işte
hanı oo mesafe he, tamam artık sana bırsey demeyız tarzında konusuyorlarmıs ya
tam o esnada sessız kalın sakın ya yok olur mu oyle sey ya demeyın evet aynende ıstemıyorum yapmanızı der gıbı sessız kalın ve o sekılde manıpule etmelerıne ızın vermeyın sızı bu sarsmasın
ergen gıbıler ne sacma hareketlerı var
sız bunlara en bastan cok cıddı de olsanız ıy buzdolabı geldı dıye konusurlarmıs o tıpler
onları o yuzden cıddıye almayın derım ve oylelerıne mesafe koymanız daha kolay

Yuzyuze konusmak istiyordum ama yoneticim haftaya izinli, o yuzden mail yazicam. Aynen dediginiz gibi irkci, asagilik kompleksli bir kadin.

Sen de bir kocakarıyla başa çıkamadın be konu sahibesi kaçtır aynı konu :deli: Bak, artık performans bekliyoruz KK olarak :KK50:

Bir daha o kadın size laf diyecektir, merak etmeyin.
O zamana kadar sakin durup, umursamayın, işinizi yapın.
Atağa geçtiğinde, siz öyle bir bodyslam gerçekleştireceksiniz ki, feleği şaşacak 🥲

Mesela: So, nun reicht's aber Frau X. Wenn Sie ein Problem haben, kommunizieren Sie es doch offen mit mir und benehmen Sie sich nicht wie ein pubertierendes Mädchen, wenn Sie weiterhin ernst genommen werden wollen.

Ondan sonra umursamayın. O yine gelecektir. Hazmedemeyen taktık bir tip demek ki.
Yine soğukkanlılıkla yönetime şikayet edeceğinizi bildirin ve yine takmayarak işinize odaklanın.
Böyle insanlar sizin üzülmenizden, korkmanızdan, sinmenizden beslenir. Bunu ona vermeyin.

Güldüm demişsiniz ya, muhtemelen "seni ciddiye almıyorum" imaji vermek istiyorsunuz ama o öyle olmuyor işte.

hanı oo mesafe he, tamam artık sana bırsey demeyız tarzında konusuyorlarmıs ya
tam o esnada sessız kalın sakın ya yok olur mu oyle sey ya demeyın evet aynende ıstemıyorum yapmanızı der gıbı sessız kalın ve o sekılde manıpule etmelerıne ızın vermeyın sızı bu sarsmasın
ergen gıbıler ne sacma hareketlerı var
sız bunlara en bastan cok cıddı de olsanız ıy buzdolabı geldı dıye konusurlarmıs o tıpler
onları o yuzden cıddıye almayın derım ve oylelerıne mesafe koymanız daha kolay
Çok teşekkürler 🤗

Back
X