- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
merhaba arkadaslar .4 aylik gebeyim . gebeligimin 6.haftasinda bulantilarim kismalarim sisdetlenmisti .yemek yesem su icsem cikariyordum surekli mide bulantisi buna bagli olarak halsizlik kansekeri dusuklugu mineral kaybi oliyordu .acilde serum alinca az duzeliyordum sonra yine bastan.doltoruma gittim rapor veryim dedi 3 gun aldim.daha sonra bu durumun siddetime bagli ilk raporla birlikte toplam 15 gun rapor aldim . aday memurum iznim yok arkadaslar ben basladigimdan beri her biri ikiser hafta en az izin almistir. su an 4 ayimdayim hala kusuyorum ama sukur arda ard degil bazen. esas sorun arada sirada is arkadaslarindan duydugum imalar .sanki ben o raporu keyfime almisim gibi davranmalar .bir tanesi rapordan dondugumde sunu demisti kanaman olsa neyse. bugun bile laf duydum .saygimdan ve cirkeflik yapmak istedigim icin birsey demedim .daha once hastaligim nasil oldugunu aciklamistim oyuzden tekrar acikladim.ama bu insaniyetsizlik anlayissizlik beni cok incitiyor.sizlerle paylasmak istedim