is arkadaslari anlayissizliklari

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
merhaba arkadaslar .4 aylik gebeyim . gebeligimin 6.haftasinda bulantilarim kismalarim sisdetlenmisti .yemek yesem su icsem cikariyordum surekli mide bulantisi buna bagli olarak halsizlik kansekeri dusuklugu mineral kaybi oliyordu .acilde serum alinca az duzeliyordum sonra yine bastan.doltoruma gittim rapor veryim dedi 3 gun aldim.daha sonra bu durumun siddetime bagli ilk raporla birlikte toplam 15 gun rapor aldim . aday memurum iznim yok arkadaslar ben basladigimdan beri her biri ikiser hafta en az izin almistir. su an 4 ayimdayim hala kusuyorum ama sukur arda ard degil bazen. esas sorun arada sirada is arkadaslarindan duydugum imalar .sanki ben o raporu keyfime almisim gibi davranmalar .bir tanesi rapordan dondugumde sunu demisti kanaman olsa neyse. bugun bile laf duydum .saygimdan ve cirkeflik yapmak istedigim icin birsey demedim .daha once hastaligim nasil oldugunu aciklamistim oyuzden tekrar acikladim.ama bu insaniyetsizlik anlayissizlik beni cok incitiyor.sizlerle paylasmak istedim

Sizi niye ilgilendiriyor diyemediniz mi? Niye sessiz kalıyorsunuz ki. Bir iki kişiye ağzının payını verseniz daha kimse ses çıkaramaz.

merhaba arkadaslar .4 aylik gebeyim . gebeligimin 6.haftasinda bulantilarim kismalarim sisdetlenmisti .yemek yesem su icsem cikariyordum surekli mide bulantisi buna bagli olarak halsizlik kansekeri dusuklugu mineral kaybi oliyordu .acilde serum alinca az duzeliyordum sonra yine bastan.doltoruma gittim rapor veryim dedi 3 gun aldim.daha sonra bu durumun siddetime bagli ilk raporla birlikte toplam 15 gun rapor aldim . aday memurum iznim yok arkadaslar ben basladigimdan beri her biri ikiser hafta en az izin almistir. su an 4 ayimdayim hala kusuyorum ama sukur arda ard degil bazen. esas sorun arada sirada is arkadaslarindan duydugum imalar .sanki ben o raporu keyfime almisim gibi davranmalar .bir tanesi rapordan dondugumde sunu demisti kanaman olsa neyse. bugun bile laf duydum .saygimdan ve cirkeflik yapmak istedigim icin birsey demedim .daha once hastaligim nasil oldugunu aciklamistim oyuzden tekrar acikladim.ama bu insaniyetsizlik anlayissizlik beni cok incitiyor.sizlerle paylasmak istedim

Mesafeli olun
Muhatap olmak zorunda değilsiniz
Başlarına gelmemiş saçmalıyorlar işte
Madem onlar bukadar rahat konuşuyor sizde rahat davranın bu safsatalarla ilgilenmeyin
Sadece işinize bakın

memuriyetin kolay olduğunu sanalar yanılıyor işte.bende memurum amirler ensemizde özelden beterler.bende çocuk hastalanır gidemem kendim zaten sürüne sürüne gelirim.aldığımız raporlar izinden düşülür.her yerde var sıkıntı.insanlar ne zorlukla memur oluyor sonrsında hüsran.kaç yıllık memurum öle izin rahatça ladığım yoktur.hep sancılı.rapor alıp gelince herkesin surat beş karış.

Aciklama yapma sakin. Sen aciklama yaptikca durumunu izah etmeye calistikca daha cok ustune gelirler. Senin raporun kimseyi alakadar etmez. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Mumkun oldugunca muhattap olma ve keyfine bak :))

arkadaşlarını kafana takma..ve mesefali ol..herkesin başına gelebilir bu durum..

valla biri bana 'kanaman olsa neyse' dese derdi sana mı düştü derdim. ne kadar ayıp bişey ya. bazen saygıyı bi kenara bırakıp çirkef olmak gerekiyor işte.

Mesafeli ol

Kimseden anlayış vs bekleme zira boşuna üzülürsün

Raporla ilgili bir şey diyene doktor gerekli görüp vermiş de geç

Normalde 6.30 da çıktığımız işten fazla mesai yapalım 7.30 da çıkalım dediler işim bitmişti 7.10 geçe ben çıksam olur mu dedim

Senin bu hamileliğin de zor geçecek dedi bana amirim özel sektörde

Bir daha da bir şey için izin vs istemedim kontrole gittim haber verip izin istemeyip

Doğumdan iki hafta öncesine kadar çalıştım tek iş bırakmadan tüm masamı temizleyip ayrıldım ama o sözü de hiç unutmadım yeri gelince de o kişiye de patrona da dedim

Kimseyi umursama bir de memursunuz yani ona ne, doktor verir sen de alırsın rapor açıklama vs yapma

Back
X