• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş arkadaşlarım ...........

• Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
merhaba arkadaşlar
3 ay evvel işe girdim.memur olarak.bu zamana kadar herhangi bir iş deneyim olmadı.öle çalışan yakınımda bir bayan yok.
neyse ben işe başladım.ve tek bayan benim 4 erkek v e ben birde şefimiz var.ilk başta ok iyilerdi.hatta çok sevindim iyiiler diye
daha sonraları farkettimki milletin yüzüne gülüyorlar arkasaından dalga geçiyorlar
hatta şefimizin birinin taklidini yapıyor.ağzıyla ökünüyor ve bu adam 54 yaşında .
biride daima beleşci.çıkar için herkese güllük gülistan
biride acayip ukala ben bilirim.
neyse çok mesele var.
ben evden çıktım hevesli ve doğal bir insanım.içimde öle pazarlık yoktur.kimsenin ne taklidini yaparım nede dedikodu Allah tan korkarım
başka bir yere tayinimin çıkma olasılığı yok.
bir kaç defa yakaladım.gülüşmelerini.onlara söyledim ben hiç çalışmadım.bilgisaayarın ayrıntısını bilemem diye.
ne yapsam bilemiyorum nasıl davrnmalıyım.iş yerinde konuşacak kimsem yok.

ilk defa böle iş ortamındayım yardım edin

Zamanla alışırsın . Hiç çalışmadığın için yadırgaman normal . Sıkma canını . İnsan nelerle karşılaşıyor .
Bence bir de olaya iyi tarafından bak . Ya çalışma arkadaşların bayan olsaydı ve sana tavır yapsalardı daha çok üzülürdün .

Adaptasyon sürecindesin henüz . Kimseyi yargılamaya kalkma , işine adapte olmaya çalış yerimseniben

alışırsın, bende sinir oluyorum insanların arkasından konuşup, dalga geçip yüzüne gülerler. zamanla senin ağzındanda laf almaya çalışırlar, sen sen ol sakın gaza gelip kimsenin arkasından konuşma, hanımefendiliğini bozma, onların konuştuklarına aldırma. ben o kadar deneyim kazandımki bu konuda, çoğu zaman bilgisayara dalarım, onların konuştuklarını bile duymam, fikrimi almak için "değil mi yenihayat" derler, "abi dalmışım, duymadım" derim.

Salaklar ya. Ne anlarlar insanlarla ugraşmaktan bırakın herkes işini yapsın. Yardım edin bu kızda
bir işin ucundan tutsun eksilirmisiniz. Kuş beyinli tayvası bunlar. Bende bir işyerine girdim cnm
kızın biri bana gıcık oldu aynı işi yapıyoduk kendisi ile işinden olacagını sandı heralde o kadar
küçük bir insanki böyle küçük işlerin peşinden koşuyor. Halbuki iş yogunlugu had safadaydı ki
o yüzden bir eleman alma ihtiyacı duymuşlardı. Kız orda eskiydi baya o kadar dedikoducu o kadar
karaktersizdiki anlatamam. Sürekli birileri ile arkamdan dedikodumu yapıyordu. Ben artık bunlarla
ugraşmaktan sıkıldım ve istifa ettim. 2 sene dayanabildim ama stresten cilt hastalığına
yakalandım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama inan yapacak bişey yok. Değişmez onlar. Ya bu deveyi
güdecen ya bu diyardan gidecen malesef.

benim çalıştığım yerde de benden başka bayan yok zaten 3 kişiyiz bazen diyorum bir tane bayan olsada derdimden anlasa yanıma arkadaş olsa.erkeklerin dedikoduları da kadınların ki gibi değil:1:sen işine ver kendini böyle insanlara fazla yüzde verme.

Back
X