• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşlarının önceliği:((

Bi kez yaptım onu ben alişverişe gidiyorum diye çocukları ona bıraktım bozuldu bizde gelelim çocuklarla ben fakili rom sende alisveris yaparsın dedi yani yine birlikte gittik benim tek başına bi yere gitmeme takılmaz ama çocuklarla evde durmak isine gelmedi ben sürekli çocuklarla evdeyim oysaki

Hesap vermek ya da kısıtlamak anlamında değil ama bir evi paylaşan çiftlerin bir plan durumunda birbirlerine bunun bilgilendirmesinin yapılması gerektiğini savunuyorum.
Sonuçta ortak yaşam alanı olan evin bir rutini ve yaşam akışı vardır. Bu akışın dışında gelişen planlarda bilgilendirme yapılmalı.
Konunuza gelirsek, bırakın bu hafta gitsin. Haftaya da siz ikinizle alakalı plan yapar ona uyarsınız. Böyle şeyler için kırmayın kalplerinizi.
bilgilendirme konusunda bende ayni şeyi düşünüyorum bi planımız olup olmadığını da sorması gerektiğini düşünüyorum çünkü normalde çok ince düşünür ve sorardı..bu haftaya gelirsek beni umursamayacak ve gidecek kaç gündür ondan konuşmuyoruz zaten farkındayım oda bana trip atıp çıkıp gidicek haftaya ise onunla özel bisey yapmayı düşünmüyorum ben istediğim için olacaksa omasın bazı şeyler yoksa 4 haftasonu baliga gittikten sonra arkadaşlarına beni mazur görün bu haftasonu eşimle biseyler yapmayı düşünüyorum diyebilirdi..bilemiyorum ben mi çok hassasım normali mi bu

Bi kez yaptım onu ben alişverişe gidiyorum diye çocukları ona bıraktım bozuldu bizde gelelim çocuklarla ben fakili rom sende alisveris yaparsın dedi yani yine birlikte gittik benim tek başına bi yere gitmeme takılmaz ama çocuklarla evde durmak isine gelmedi ben sürekli çocuklarla evdeyim oysaki

Sen nasıl kendi başına vakit geçirmek istiyorsan benim de hakkım de. Bütün hafta çocuklara baktığını haftanın bir gününü de kendine ayıracağını belirt. O da gidecekse çocuklarla avm'ye gitsin ama onlara bağımlı olmadan gez dolaş kafana göre. Senin kendi kendinde onu takmadan vakit geçirdiğini görünce bir parça bozulması normal, iyidir iyi.

bilgilendirme konusunda bende ayni şeyi düşünüyorum bi planımız olup olmadığını da sorması gerektiğini düşünüyorum çünkü normalde çok ince düşünür ve sorardı..bu haftaya gelirsek beni umursamayacak ve gidecek kaç gündür ondan konuşmuyoruz zaten farkındayım oda bana trip atıp çıkıp gidicek haftaya ise onunla özel bisey yapmayı düşünmüyorum ben istediğim için olacaksa omasın bazı şeyler yoksa 4 haftasonu baliga gittikten sonra arkadaşlarına beni mazur görün bu haftasonu eşimle biseyler yapmayı düşünüyorum diyebilirdi..bilemiyorum ben mi çok hassasım normali mi bu
Bence hassas değilsin, ya da öyleysen bende hassasım demektir. Çünkü bu durumda bende bozulurdum. O halde siz plan teklif etmeyin, ama bir şeyler yapamamış olmayı da çok kafaya kakmayın. Ve biraz geri durun. Net duruş sergileyin. Bırakın kendisi planlarla gelsin. Hiç değilse bir tarafa yönelirken önemli tarafı kaçırdığını görsün...

Sen nasıl kendi başına vakit geçirmek istiyorsan benim de hakkım de. Bütün hafta çocuklara baktığını haftanın bir gününü de kendine ayıracağını belirt. O da gidecekse çocuklarla avm'ye gitsin ama onlara bağımlı olmadan gez dolaş kafana göre. Senin kendi kendinde onu takmadan vakit geçirdiğini görünce bir parça bozulması normal, iyidir iyi.
bende öyle yapmayı düşünüyorum hatta havuza kaydımı yaptırdım haftanın 2 günü aksam saatine..ama oda gitti 4 gün kayıt yaptırdı o ayrı..

Bence hassas değilsin, ya da öyleysen bende hassasım demektir. Çünkü bu durumda bende bozulurdum. O halde siz plan teklif etmeyin, ama bir şeyler yapamamış olmayı da çok kafaya kakmayın. Ve biraz geri durun. Net duruş sergileyin. Bırakın kendisi planlarla gelsin. Hiç değilse bir tarafa yönelirken önemli tarafı kaçırdığını görsün...
istemesem de kafama takılıyo ama umursamıyormuş gibi yapıyorum en azından 4 gündür bu şekilde davranıyorum taki yarin gidicekmisin diye sorana kadar biraz tez canlıyım maalesef olayları akışına bırakıp bekleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba sorun eşimin is arkadaşları ile olan ilişkisi ben çok fazla samimi olmasını istemiyorum çünkü kızlı erkekli çok fazla samimi olduğunu düşünüyorum.Esim bana sormadan arkadaşları ile plan yapmış isten ayrılan bi arkadaşına ev ziyaretine gideceklermis bende haftasonu birlikte vakit geçirmek istediğini yaptığı planlardan neden haberim olmadığını söyledim 3 gündür konuşmuyoruz.Arkadaşları ile giderse ne tepki vereceğimi gitmezse de ne tepki vereceğimi bilmiyorum.Sizce ben mi abartıyorum:KK43:(
Çok haklısın. Zaten bir hafta sonu var topu topu. Hem öyle bir şey varsa sen de git ne olacakmış...

Back
X