İş Arkadaslarıyla Gecunme Gecinememe

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Merhaba kizlar hergune bir konu acar oldum bu sefer konu ben degilim cok yakin bir arkadasim

Arkadasim bir dure once tayin alip baska bir memlekete gitti
Eski is yerinde uyumlu herkesle anlasan biriydi fakat yeni yerinden mrmnun oksada insanlarin birbirilerini cekistirmelerine fazlaca sahit okdugu ve en cokta birbirini cekistirip birbirilerinin ardindan kotu konusan insanlarin yanyanda canim cicim olmalarini gormek arkadasimda guven sorunu olusturmus durumda

Is konusunda herhangibir sorun yaşamıyor cunku yeni yerdede ayni pozosyonda ayni yerde meslegine devam ediyor ams insanlarin bu ikiyuzluluklerine son zamanlarda dayanamayip herkesin yuzune karsi hissrttikletini soyluyor gecende kendisine alayvari soguk saka yapan birkac kisiye sert bi srkilde tepki verip soguk davrandigi icin adini kafadan kirik kafadan catlaga cikarmislar

Arkadasimda acaba ben hatami yapiyorum is yerinde sevilmek icin digerleri gibi ikiyuzlu davranip arkalarindan konudup yanlarinda yuzlerine mi gulmem grrekiyo beni sevmeleri icin kendimi sevdirebilmek icin ne yapmam gerekiyor diye dusunuyor yorusrinizi okuyucak ksndisi

Sindiden yorun yazanlara tesekkur ediyor

Benim şu an çalıştığım firma aynı çok dedikodu laf var ve seviye düşük. Tepki verince verdi oluyorum. E ben durduk yere niye mesafeli davranayim niye tepki vereyim? Kimseye güvenmiyorum bazrn sıkılıyorum işte ama sosyal yaşamda kendimi tatmin ediyorum.
O da çok kafaya takmasın. Benim gibi işe gidip gelsin. Evet çok bunalacak bazrn kendini çok yalnız hissedecek bazen de sorgulayacak. Ama yapacak bir şey yok ki.

Back