İş Başvurusu \ Görüşme

gecedengelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
48
23
3
39
Merhaba hanımlar
Kuzenimin çalıştığı hastane ye iş başvurusu için gideceğim. Kuzenim orada beş yildir calisiyor. Referans olabileceğini söyledi. Gelirken haber ver is başvurusunu birlikte yapalim dedi. Ben iktisat mezunuyum hastanede kayit işlemleri için başvuru yapacagim. Nasil giyinip gitmem gerekir. ? Ayrıca bu işi yapanlar önce bir kişi ile mi gorustunuz nasil işe alindiniz? Çok utangaç biri olduğum için cevap verememekten heyecanlanmaktan korkuyorum. Yardim ederseniz sevinirim.
Kendi alanimda iş bulamadigim için bu işi değerlendirmek istiyorum.

Utanma heyecanlanma. Isi kaybedersin. Sen insanlarla birebir iliski icinde olacagin bir pozisyona basvuru yapmaya gidiyorsun. No pisiriklik no ozguvensizlik. Abartili giyinme sakin, düğüne gitmiyorsun. Saclarini guzelce topla ya da fon cektir.pantolon gomlek giy. Etek de olur hastanenin kitlesine gore. Asiri makyaj yapma. Güleryüz lu net cevapli ol. Gerektigi kadar konuş. Renkler de onemli kapkara ya da bembeyaz giyinme. Bol şans!

iş başvuru için gittiğinizde bi görüşme olacak mı yoksa sadece cv bırakıp gelecek misiniz? bunu netleştirin ona göre kıyafet seçersiniz. sadece cv bırakıcaksanız günlük giyinin gidin. ama görüşme olacaksa daha klasik giyinmekte fayda var.

Merhaba hanımlar
Kuzenimin çalıştığı hastane ye iş başvurusu için gideceğim. Kuzenim orada beş yildir calisiyor. Referans olabileceğini söyledi. Gelirken haber ver is başvurusunu birlikte yapalim dedi. Ben iktisat mezunuyum hastanede kayit işlemleri için başvuru yapacagim. Nasil giyinip gitmem gerekir. ? Ayrıca bu işi yapanlar önce bir kişi ile mi gorustunuz nasil işe alindiniz? Çok utangaç biri olduğum için cevap verememekten heyecanlanmaktan korkuyorum. Yardim ederseniz sevinirim.
Kendi alanimda iş bulamadigim için bu işi değerlendirmek istiyorum.

Başvuru yapacağın hastane full kurumsal büyük bir hastane mi ?
Hastaneler de referans çok önemlidir başvuru formunda bile direk sorulur .
Sen cv ni bir güzel hazırla .. Spor- klasik tarz da giyinebilirsin .. Hafif bir makyaj yap ..
Sakin tane tane konuşmaya özen göster .. Bol şans ..

Utanma heyecanlanma. Isi kaybedersin. Sen insanlarla birebir iliski icinde olacagin bir pozisyona basvuru yapmaya gidiyorsun. No pisiriklik no ozguvensizlik. Abartili giyinme sakin, düğüne gitmiyorsun. Saclarini guzelce topla ya da fon cektir.pantolon gomlek giy. Etek de olur hastanenin kitlesine gore. Asiri makyaj yapma. Güleryüz lu net cevapli ol. Gerektigi kadar konuş. Renkler de onemli kapkara ya da bembeyaz giyinme. Bol şans!
Yapi olarak aslinda ilk görüşmede çok heyecan yapiyorum ama daha önce de bir kaç yerde calistim alistiktan sonra daha rahatim. Hamilelikte işten ayrildim bebeğim biraz buyusun istedim ama artik çalışma vakti geldi. Önerilerin için çok tesekkur ederim
iş başvuru için gittiğinizde bi görüşme olacak mı yoksa sadece cv bırakıp gelecek misiniz? bunu netleştirin ona göre kıyafet seçersiniz. sadece cv bırakıcaksanız günlük giyinin gidin. ama görüşme olacaksa daha klasik giyinmekte fayda var.
Aslinda tam olarak ben de bilmiyorum . Sen gel ben referans olcam dedi. Ama nasil bir şey olacak onu bi ogrensem iyi olur aslinda. Kuzenim erkek ve bu konularda çok rahat olduğu için aslinda kendimi çekingen olarak göstermemek için de sorasim gelmemişti :)

Başvuru yapacağın hastane full kurumsal büyük bir hastane mi ?
Hastaneler de referans çok önemlidir başvuru formunda bile direk sorulur .
Sen cv ni bir güzel hazırla .. Spor- klasik tarz da giyinebilirsin .. Hafif bir makyaj yap ..
Sakin tane tane konuşmaya özen göster .. Bol şans ..
Özel hastane ama yaşadigim şehrin en büyük özel hastanesi diyebilirim. Ah keşke dediğin gibi konusabilsem ilk başta konuşmakta çok zorlaniyorum :(
klasik: üste sade şık bi gömlek, alta kumaş klasik bi pantolon.
Tesekkurler

Aslinda tam olarak ben de bilmiyorum . Sen gel ben referans olcam dedi. Ama nasil bir şey olacak onu bi ogrensem iyi olur aslinda. Kuzenim erkek ve bu konularda çok rahat olduğu için aslinda kendimi çekingen olarak göstermemek için de sorasim gelmemişti :)

çekingen olmakla alakası yok. sor bence.

Özel hastane ama yaşadigim şehrin en büyük özel hastanesi diyebilirim. Ah keşke dediğin gibi konusabilsem ilk başta konuşmakta çok zorlaniyorum :KK43:

Tesekkurler

Ben de eskiden eski yaşadığım şehrin en büyük özel hastanesinde çalışmıştım ..
Önce cv'imle birlikte gittim .. İK ile görüşme oldu .. Sonra tekrardan çağırdılar tekrardan IK ve Direktörle görüştük .. Sonra tekrar çağırdılar görüşme+7 dakikalık küçük bir sınav oldum ardından tekrar görüşme .. Sonra tekrar çağırıp işe alındığımı bildirdiler ..
Yani süreç biraz uzun olabilir sizde de .. Hastaneler de en önemli nokta prezente olmak .. Düzgün diksiyon ..
İlk işin olmayacak sonuçta, ucunda ölüm yok olmazsa da hayırlısı dersin .. Sen sakin olmaya çalış ..

çekingen olmakla alakası yok. sor bence.
Haklisin.
Ben de eskiden eski yaşadığım şehrin en büyük özel hastanesinde çalışmıştım ..
Önce cv'imle birlikte gittim .. İK ile görüşme oldu .. Sonra tekrardan çağırdılar tekrardan IK ve Direktörle görüştük .. Sonra tekrar çağırdılar görüşme+7 dakikalık küçük bir sınav oldum ardından tekrar görüşme .. Sonra tekrar çağırıp işe alındığımı bildirdiler ..
Yani süreç biraz uzun olabilir sizde de .. Hastaneler de en önemli nokta prezente olmak .. Düzgün diksiyon ..
İlk işin olmayacak sonuçta, ucunda ölüm yok olmazsa da hayırlısı dersin .. Sen sakin olmaya çalış ..
Görüşmelerde neler konustunuz ve sinavda ne sordular? Sizce işiniz nasildi yani ben hastane ortamini aslinda hic sevmem ama çalışmak da istiyorum o yüzden şansimi denemek istiyorum.
okadar oku hastanede kayıt gorevlısı ol.Bı de işe alacakları bıle bellı değill.Turkıyenın şartları çok kötü
Maalesef ben de bolumumle ilgili calismak isterdim fakat şartlar böyle.

Haklisin.

Görüşmelerde neler konustunuz ve sinavda ne sordular? Sizce işiniz nasildi yani ben hastane ortamini aslinda hic sevmem ama çalışmak da istiyorum o yüzden şansimi denemek istiyorum.

Şuan pek hatırlamıyorum ne konuştğumuzu 6 yıl önceydi ..
Ama girdiğim mini sınav dikkat, anlama ve anlatma ilgiliydi ..
Aslında kötü değil .. Ama birazda bölümle alakalı .. Ofis çalışanları yani idari kadro her zaman için rahattır ..
Ama hasta ilişkileri ile ilgili ise çalışacağın bölüm yoğun ve yorucudur ...

Haklisin.

Maaşı ıyımıymıs bari

Kahve ve tonlarında olmayan kumas bır pantolon ve gomlek , babet ya da cok ıddalı olmayan bır topuklu ayakkabı
Hayırlısı olsun

Maaşı ıyımıymıs bari
Hic bilmiyorum ki bugün gittim sadece CV doldurttular. Orada istediğiniz maaş yaziyordu ne yazacagimi şaşirdim 1500 yazdim bi kaç gereksiz yeri boş biraktim simdi hatirliyorum :(
Kahve ve tonlarında olmayan kumas bır pantolon ve gomlek , babet ya da cok ıddalı olmayan bır topuklu ayakkabı
Hayırlısı olsun
Teşekkurler siyah kumaş pantolon gömlek ve alçak topuklu ayakkabı ile gittim

Back
X