İş bulamıyorum bunalıma girdim yardım edin ;(

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
mrblar, uzun süredir devamlı iş bulamıyorum bide 2 senelik üni. mezunuyum ama ingiklizce kursuna gtmem gerek ve bunun için bi iş bulmam gerek ve iş bulamıyorum daha önce kasiyerlik flnda yaptım ama dayanamadım insanlara zaten psikolojim bozuldu ailevi sorunlardan bide insanlar zorlayınca dayanamadım çıktım ama okul harcımı yatırmam gerek 22 ekimde :( acil iş bulmam gerek ve ne iş yapabilirim :( çok zor durumdayım

canm bende snein gibiydim her yere başvurum tam bitti artık dedim ve işe alındığımı öğrendim
kısmetse pazartesi başlayacağım
umutsuz olma ve elinden geleni yap

mrblar, uzun süredir devamlı iş bulamıyorum bide 2 senelik üni. mezunuyum ama ingiklizce kursuna gtmem gerek ve bunun için bi iş bulmam gerek ve iş bulamıyorum daha önce kasiyerlik flnda yaptım ama dayanamadım insanlara zaten psikolojim bozuldu ailevi sorunlardan bide insanlar zorlayınca dayanamadım çıktım ama okul harcımı yatırmam gerek 22 ekimde :( acil iş bulmam gerek ve ne iş yapabilirim :( çok zor durumdayım

Aynı durumdayım canım,yeni mezun oldum,2 ay oldu iş arıyorum ama bulamadım ya maaşları az ya da sartları kötü...Bunaldım,evde durmak bana göre hiç değil,yanlız kaldıkça kendi başımın etini yer oldum :D:D iş iş iş:52::52:
Birazda çevremin etkisi var tabi,sürekli iş buldun mu modunda herkes :) sanki bulsam onlara yarar,bulmasam onlara zarar...
Devlet meselesine döndü yani iş bulmam,bütün kariyer sitelerini takip et,referansın varsa mutlaka kullan derim,ne yazıkki torpil,yoksa hiçsin,benim olduğum gibi :( Kendimizi göstermemiz lazım...

Aynı durumdayım canım,yeni mezun oldum,2 ay oldu iş arıyorum ama bulamadım ya maaşları az ya da sartları kötü...Bunaldım,evde durmak bana göre hiç değil,yanlız kaldıkça kendi başımın etini yer oldum :D:D iş iş iş:52::52:
Birazda çevremin etkisi var tabi,sürekli iş buldun mu modunda herkes :) sanki bulsam onlara yarar,bulmasam onlara zarar...
Devlet meselesine döndü yani iş bulmam,bütün kariyer sitelerini takip et,referansın varsa mutlaka kullan derim,ne yazıkki torpil,yoksa hiçsin,benim olduğum gibi :( Kendimizi göstermemiz lazım...

kaç zamandır kariyer sitelerinden ve internetten gazeteden flnda araştırıorum ama genelde hep çağrı merkezi işleri var ve ne olacağı belli olmuo onlarlada çünki ben işe grip kursa yazılcam taksit ödemem gerekicek ve onlar beni aniden işten çıkarırsa ben biterim :( babam tepemde zaten üni. mezunusun evde oturuosun die iyice moralimi bozuo

satış işine girdim param yoktu evrakları yaptırabilmek için askerdeki sevgilim para yolladı ordan bana :( başka çarem yoktu aldım bende geri daha fazlasını gönderirim die ve beni işten çıkardılar 6 günde, sebebini bilmiorum bi anda çıkardılar ve ortada kaldım ağlaya ağlaya eve geldim mecbur

Ajanslara kaydolsana
günlük isler veriyorlar ( acilis,fuar,konser vs)
paralarida gayet iyi
ben yapmistm bir ara cok keyifli ve güzel paralar kazanmsitim
ve bu sayede görmedigim ünlü kalmadi nerdeyse Tarkan dahil :)
bence bir düsün derim

Offf bende de yanı dert hergün bunaım gel berabar gelelim
Hergün bir yerlere cv bırakıyorum. Tüm kariyer sitelerine üyeyim.

Halk eğitimin ingilizce kurslarına katılabilirsin.Kendi çalışmanla destek olur.
Devamlı cv birşeyle katmaya çalşıyorum. Hergün pc başında iş ilanlarını takip ediyorum.
Allah bir kap açar işallah .Sabremekten başka çare yok

Canim guzel bi cv hazirla maille heryere at, istanbuldaysan gel beraber yapalim yardimci olurum bana ozelden msj at kolay gelsin bol sans kendini asla kucumseme, ne salaklar nerelere gelmisler bi gorsen aklin sasar. İyi geceler.

Ajanslara kaydolsana
günlük isler veriyorlar ( acilis,fuar,konser vs)
paralarida gayet iyi
ben yapmistm bir ara cok keyifli ve güzel paralar kazanmsitim
ve bu sayede görmedigim ünlü kalmadi nerdeyse Tarkan dahil :)
bence bir düsün derim

olabilir, canım yardımcı olabilirmisin hangi ajans mesela, nasıl kaydolcam

olabilir, canım yardımcı olabilirmisin hangi ajans mesela, nasıl kaydolcam

bulundugun sehir neresi , umarim büyük sehirlerdendir Istanbul Ankara Izmir vs.cünkü hic unutmam taa Trabzona acilisa gitmistik Ankaradan.düsün yani :)
bulundugun sehirde aratstir internetten cikarirsin ve form doldur.onlar sana dönerler zaten :)

Back
X