- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Kurs bir yere kadar. Internetten bol pratik yapmani ve her gun haber okumani tavsiye ederim. Filmleri de direkt altyazisiz ingilizce izle.Kizlar merhaba hepinize
Baslikta da yazdigim gibi is bulamiyorum çünkü ingilizce bilmiyorum.
Dis ticaret sirketinde calisiyordum ama finansal sorunlardan sirket batti ve issiz kaldim. Kursa gidiyim desem english time a gitmistim zamaninda para tuzağı. Yurtdisina gitme imkanımda yok. İstanbul Avrupa yakasinda tecrube ettiginiz dil kursu varmi ?
Cok tesekkurler şimdiden hepinize.
internet gibi bi derya varken , kursa para vermenizi istemem açıkcası..Kizlar merhaba hepinize
Dis ticaret sirketinde calisiyordum ama finansal sorunlardan sirket batti ve issiz kaldim. Kursa gidiyim desem english time a gitmistim zamaninda para tuzağı. Yurtdisina gitme imkanımda yok. İstanbul Avrupa yakasinda tecrube ettiginiz dil kursu varmi ?
Rica etsem sitenin adını bana da yazar mısınız?Bir online site var isterseniz ismini özelden yazarım, bu konuda cidden iyi. Reklam derler belki diye buradan yazmayım dedim. Arayüzü Türkçe, istediğiniz saatlerde, istediğiniz zamanda size uygun hocayı seçiyorsunuz böyle baya liste var yabancı hocalar hepsi, skype üzerinden karşılıklı birebir ders işliyorsunuz alıştırmalı diyaloglu. Öğrenmek istediğiniz İngilizce türünü de seçiyorsunuz işte iş ingilizcesi mi okul ingilizcesi mi çocuklar için mi neyse. Günlük 25 dakika dersler ve gerçekten de ucuz fiyatlı. 2 tişört parası gibi bir şey aylık. Tavsiye ederim ben de konuşmada pratik yapmak için ders alıyorum oradan. Seviye tespit sınavı yapılıyor ilk, o testi yapınca bir de 2 dersi ücretsiz alıyorsunuz, seviyeniz de belirleniyor ona göre ders alıyorsunuz. Mis.
Benimle de paylaşır mısınız site isminiBir online site var isterseniz ismini özelden yazarım, bu konuda cidden iyi. Reklam derler belki diye buradan yazmayım dedim. Arayüzü Türkçe, istediğiniz saatlerde, istediğiniz zamanda size uygun hocayı seçiyorsunuz böyle baya liste var yabancı hocalar hepsi, skype üzerinden karşılıklı birebir ders işliyorsunuz alıştırmalı diyaloglu. Öğrenmek istediğiniz İngilizce türünü de seçiyorsunuz işte iş ingilizcesi mi okul ingilizcesi mi çocuklar için mi neyse. Günlük 25 dakika dersler ve gerçekten de ucuz fiyatlı. 2 tişört parası gibi bir şey aylık. Tavsiye ederim ben de konuşmada pratik yapmak için ders alıyorum oradan. Seviye tespit sınavı yapılıyor ilk, o testi yapınca bir de 2 dersi ücretsiz alıyorsunuz, seviyeniz de belirleniyor ona göre ders alıyorsunuz. Mis.
Rica etsem sitenin adını bana da yazar mısınız?
Benimle de paylaşır mısınız site ismini
Mesaj attım. Dil öğrenmeyen kalmasın. :)
Rosetta stone kur bilgisayarına. Bütün dil kurslarından daha ucuz. Ayrıca telefonuna da duolingo yüklersin. O bedava. Ben rosetta stone ile almanca öğrendim 5 ayda hiç kursa gitmeden. Tabi bana spesifik bir şey için lazımdı ona yönelik öğrendim. Seneler geçti unutmuşum yeniden başladım hemen hatırlıyorum eski şeyleri.Kizlar merhaba hepinize
Bende istiyorum bu sitenin ismini
Sitenin adini bana da yollayabilir misiniz ?Bir online site var isterseniz ismini özelden yazarım, bu konuda cidden iyi. Reklam derler belki diye buradan yazmayım dedim. Arayüzü Türkçe, istediğiniz saatlerde, istediğiniz zamanda size uygun hocayı seçiyorsunuz böyle baya liste var yabancı hocalar hepsi, skype üzerinden karşılıklı birebir ders işliyorsunuz alıştırmalı diyaloglu. Öğrenmek istediğiniz İngilizce türünü de seçiyorsunuz işte iş ingilizcesi mi okul ingilizcesi mi çocuklar için mi neyse. Günlük 25 dakika dersler ve gerçekten de ucuz fiyatlı. 2 tişört parası gibi bir şey aylık. Tavsiye ederim ben de konuşmada pratik yapmak için ders alıyorum oradan. Seviye tespit sınavı yapılıyor ilk, o testi yapınca bir de 2 dersi ücretsiz alıyorsunuz, seviyeniz de belirleniyor ona göre ders alıyorsunuz. Mis.
Burada da paylaşırım da bilemedim reklam derler mi diye çekindim. Mesaj atıyorum. :)
Dolu kurs bulursun da, dil bilene de yok yani.bknz ben.Kizlar merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?