İş bulamıyorum.Evden para kazanmam mümkün mü?

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
11 ay önce işten çıktım kpss çalışmak için.Yüksek puan alamadım.6 yıllık tecrübem var sigorta teknik personeliyim.Nereye başvursam cv'm görüntüleniyor arayan 1 Allah'ın kulu yok.

Belimde fıtık ve kayma olduğu için ayaktaki işlere başvuramıyorum.

Evde içli köfte dolma sarma yapabilirim.Ailemden uzak bi şehirde çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum instigramdan kimse güvenip sipariş vermiyor.Maddi anlamda da sıkıştık.
Napabilirim acaba fikirlerinizi duymak isterim.

Son düzenleme:
11 ay önce işten çıktım kpss çalışmak için.Yüksek puan alamadım.6 yıllık tecrübem var sigorta teknik personeliyim.Nereye başvursam cv'm görüntüleniyor arayan 1 Allah'ın kulu yok.

Evde içli köfte dolma sarma yapabilirim.Ailemden uzak bi şehirde çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum instigramdan kimse güvenip sipariş vermiyor.Maddi anlamda da sıkıştık.
Youtube'da yemek kanalı açın.
Belli bir üyeye ulaşırsanız hem reklamdan gelir kazanırsınız hem de reklam alırsınız.
Şu an yemek kanalları çok revaçta.
Ben çok izliyorum. Hem de insanlar size yorum veya beğeni atınca da para geliri geliyor.
Bence yemek kanalı açın.

Belli bir üyeye ulaşırsanız hem reklamdan gelir kazanırsınız hem de reklam alırsınız.
Ben çok izliyorum. Hem de insanlar size yorum veya beğeni atınca da para geliri geliyor.
Bence yemek kanalı açın.
Aslında bi tane minicik instagtamım var yemek üzerine 😊 ama video çekmeyi beceremediğim için 3 bin civarında kaldı takipçim.değişik yemekler biliyorum yöresel

Benim bi arkadaşım bahçesinden tavuk yetiştiriyordu. Yeriniz müsaitse birkaç tane alıp çifleşmesiyle uğraşsanız?

Aslında bi tane minicik instagtamım var yemek üzerine 😊 ama video çekmeyi beceremediğim için 3 bin civarında kaldı takipçim.değişik yemekler biliyorum yöresel
Öğrenirsiniz.
Video editlemeyi bile gösteren youtube kanalları var. Bence you tube'da deneyin. Orada izlendikçe para geliri gelir..
Siz bir başlayın belki hoşunuza gider devam edersiniz..

Bence yemek kanalı açın.
bu gerçekten işe yararmi ya bende caresizim şuan ...sesim de güzeldir kafamda deli sorular oluştu bdjdjsns

Umarım kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz.
Acele ile instigram yazdınız sanırım.
Instagram olarak düzenleyin isterseniz

daha önce eğitim aldınız mı peki ? müşterilere nasıl bilgi verebiliyorsunuz
Bende çalıştım canım müşteri temsilcisi olarak bankanın
Bulunduğun ilde çağrı merkezi var sa başvuru yapın eğitim veriyorlar zaten ben 2017 de çalıştım 1 ay eğitim almıştım ilk zamanlar zorlandım sonra basit bişey gibi geliyordu artık kolay yani sadece Beynen yorucu

Artık köye doğru geriye göç başladı. Şehirde kirada iseniz ve köyünüz var ise devlet hayvancılığa falan acayip destek veriyor hibe yani

Birşeyler örüp dolap vb ikinci el satış sitelerinde satabilirsiniz

• Beğen
Reactions: 000
En temiz iş evde çocuk bakıcılık. Piyasanın biraz altında bakarsanız hemen iş çıkar şu an kreşler de kapalı çalışan bayanlar korona falan dinlemeyip bakıcı arıyordur eminim

Bende yemek videoları çekmenizden yana kullanıyorum hakkımı. Hem sağlığın açısından daha kolay bir uğraş hemde para getirisi daha kolay olur. İkinci seçenek evden çağrı merkezi müşteri temsilciliği yapmanız. Eğer eğitim alırım derseniz sesiniz iyiyse seslendirme işine de bir göz atın derim. Film, dizi, reklam, haber dış sesi olabilirsiniz.

Bende yemek videoları çekmenizden yana kullanıyorum hakkımı. Hem sağlığın açısından daha kolay bir uğraş hemde para getirisi daha kolay olur. İkinci seçenek evden çağrı merkezi müşteri temsilciliği yapmanız. Eğer eğitim alırım derseniz sesiniz iyiyse seslendirme işine de bir göz atın derim. Film, dizi, reklam, haber dış sesi olabilirsiniz.
Ben bu seslendirme işi için çok araştırdım ama bi sonuca varamadım.tavsiye edeceğiniz yerler var mı

daha önce eğitim aldınız mı peki ? müşterilere nasıl bilgi verebiliyorsunuz
Tabi eğitim aldım. Pandemiden önce şirketimizde çalışıyorduk. İşe baslarken eğitim aldık. Hem bölümle ilgili hem müşteri iletisimiyle ilgili

Back
X