İş bulamıyorum.Evden para kazanmam mümkün mü?

bu gerçekten işe yararmi ya bende caresizim şuan ...sesim de güzeldir kafamda deli sorular oluştu bdjdjsns
Benim takip ettiğim yemek kanalları var.
Bir iki tanesi 1.5 milyon üyeli. Bir videosu en az 300 400 bin izleniyor. Kazandığı para tahminen 20 bin en az aylık. Ki daha fazla da olabilir..
Sizde onlar gibi zamanla olabilirsiniz.
O kanala yatırım yapmanız lazım.
Video çekip atmaniz lazım.
Haftada en az 3 4 video atmalısınız.
Yeterince yatırım yaparsanız 1yılda 100 200 bin takipciniz olur. Bu da en az 50 80 bin izlenme desek aylık en az 5 bin tl yapar. Iyi para..ki daha fazla kazanma imkanınız da var. Çünkü herkes artık tarifleri video olarak izliyor. Yemek videoları her daim izlenir.
Yeteneğim olsa ben kesinlikle yapardım.

Son düzenleme:
Benim takip ettiğim yemek kanalları var.
Bir iki tanesi 1.5 milyon üyeli. Bir videosu en az 300 400 bin izleniyor. Kazandığı para tahminen 20 bin en az aylık. Ki daha fazla da olabilir..
Sizde onlar gibi zamanla olabilirsiniz.
O kanala yatırım yapmanız lazım.
Video çekip atmaniz lazım.
Haftada en az 3 4 video atmalısınız.
Yeterince yatırım yaparsanız 1yılda 100 200 bin takipciniz olur. Bu da en az 50 80 bin izlenme desek aylık en az 5 bin tl yapar. Iyi para..ki daha fazla kazanma imkanınız da var. Çünkü herkes artık tarifleri video olarak izliyor. Yemek videoları her daim izlenir.
Yeteneğim olsa ben kesinlikle yapardım.
valla dediğiniz rakamlar çok ciddi am nedense kendi açımdan imkansız geldi bir an...sanki en az üç sene hunharca video yükleyip anca para kazanma olabilir gibi geldi...siz denediniz mi peki

• Beğen
Reactions: 000
valla dediğiniz rakamlar çok ciddi am nedense kendi açımdan imkansız geldi bir an...sanki en az üç sene hunharca video yükleyip anca para kazanma olabilir gibi geldi...siz denediniz mi peki
Maalesef denemedim.
Ama deneyenlere imreniyorum.
Bu 1 milyon üyelikler bir anda olmaz. 3 yıl emek verin niye vermeyesiniz ki?
Bir meslek sahibi olmak en az 18 yılı alıyor.
3 yil bence verilebilecek bir süre..

Maalesef denemedim.
Ama deneyenlere imreniyorum.
Bu 1 milyon üyelikler bir anda olmaz. 3 yıl emek verin niye vermeyesiniz ki?
Bir meslek sahibi olmak en az 18 yılı alıyor.
3 yil bence verilebilecek bir süre..

oğlumun sınıf arkadaşının 9 milyon üyeli youtube sayfası var desem

ifşa olacağım şimdi de kendisi 10 yaşında

biz bazen diyoruz hani bu youtuber nasıl oluyor vs diye merak edip özenir ya gençler bizimkiler onunla birlikte büyüyor, bir farklılığı olmadığını görüyor

• Şaşırdım
Reactions: 000
oğlumun sınıf arkadaşının 9 milyon üyeli youtube sayfası var desem

ifşa olacağım şimdi de kendisi 10 yaşında

biz bazen diyoruz hani bu youtuber nasıl oluyor vs diye merak edip özenir ya gençler bizimkiler onunla birlikte büyüyor, bir farklılığı olmadığını görüyor
9 milyon üye mi?
Vay be..
En az aylık 50 100 bin arası geliri vardır.
Enes baturun aylık geliri 250 binmis. Gazetelere çıkmıştı..ciddi rakamlar bunlar..

Back
X