Şimdi ben Ne zamandır evde yapabileceğim bir iş arayışındaydım paketleme işlerinde vesaire dolandırıcılığın olduğunu biliyordum o yüzden köyde ne yapabilirim diye araştırırken Çağrı operatörü işi buldum Sedar araştırma çağrı merkezi adında bir şirket eleman.net iş ilanı sayfasından bu işe ulaştım Bana bir bilgisayar ve kulaklık gerektiğini bunları kendim temin etmem gerektiğini söylediler Evde Kullanmadığımız laptobu boşaltıp bu iş için kullanabileceğini söyledim Onlar da ilk etapta zaten sıfır bilgisayar gerekmediğini boşaltmış olduğum bilgisayarın yeterli olabileceğini söylediler bu akşam beni arayıp yarın saat 10.00'da 45 dakikalık bir eğitim verileceğini ardından çalışmak istersem hemen başlayabileceğimi söylediler ve bana anyDesk programını yükleyip yarın eğitimden sonra daha teferruatlı konuşabileceğimizi söylediler Ben bu uygulamayı ilk defa duyduğum için indirmeden önce araştırdım bu program 2 bilgisayarı uzaktan bağlama programıymış yani onlar benim bilgisayarıma uzaktan ulaşabilecekler bu konuda çok dikkatli olmam gereken konular da var ama Çağrı operatörlerinin bu programı kullandıklarına dair bilgilerde mevcut Ben de kadına tekrar yazdım ve sordum bu programı ne için yükleyeceğiz dedim kadın bana sadece ses ayarlarınıza bakacağım Hepsi bu dedi Bu arada yapacağım Çağrı işi bir anket işi kamu kurumlarının memnuniyet anketlerini yapacağım söylendi böyle bir işte çalışan arkadaşlar sistem ve işleyiş süreci doğru mu acaba bilgisi olan Lütfen yazabilir mi