iş değişikliği konusunda yardım hanımlar

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
Hanımlar herkese iyi akşamlar.
1 aylık evliyim,eşimde bende finans sektöründe çalışıyoruz. Son zamanlarda eşimin iş yerinde yaşadığı sıkıntılar sebebi ile (vardiya sistemine geçiş zorunlu şekilde,haftasonu çalışma, mecburi maaş düşüklüğü, görev tanımının tamamiyle değişmesi) iş arayışımız vardı. İnsan kaynakları ve yöneticilerle yaptığı görüşmeler sonucu bi şirketten bugun teklif aldık.
Maaş biraz daha yüksek,sosyal ve yan haklar diğerine kıyasla daha iyi. Eşimde kabul etti haliyle. Yarın calıstığı şirkete istifasını verecek.
Ama yine içimde bi korku oldu risk mi aldık allah korusun deneme sürecinde beğenilmezsek işsiz kalırsak evliyken diye üzüldüm sebepsiz. Siz olsanız ne yapardınız hanımlar ? Doğru mu yaptık

Risk her zaman vardir. Mevcut sartlarda calismaya devam etse bir garantisi var mi? Yarin cikis verilmeyeceginin bir temini var mi? Yeni is sizi korkutmasin. Belirsizlik sizi korkutuyor olabilir ama bence korkulariniz yersiz.

Risk her zaman vardir. Mevcut sartlarda calismaya devam etse bir garantisi var mi? Yarin cikis verilmeyeceginin bir temini var mi? Yeni is sizi korkutmasin. Belirsizlik sizi korkutuyor olabilir ama bence korkulariniz yersiz.

Elbette garantisi yok özel sektör sonuçta. İnşallah hersey iyi olur biraz endişelendim halbuki bu haberi ne zamandır bekliyoruz

Elbette garantisi yok özel sektör sonuçta. İnşallah hersey iyi olur biraz endişelendim halbuki bu haberi ne zamandır bekliyoruz

Aynen oyle. Umarim sizin icin her sey cok guzel olur. Yenilik iyidir ve bazen risk almak gerekir.

İş yerleri yolunu bulmuş desenize. İşçi çıkartmak yasak bezdirme politikasına gitmek serbest.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Eski işinde gözden çıkartmışlar belli ki kalsa da burnundan getirirler. Yeni yerinde mutlu olur inşallah. Birde korkmayın. Bizim sektörümüz diğerlerine göre daha geniş. Bu olmazsa başka sektör olur. Çalışkan muhasebeci, finansçıya heryerde iş bulunur.

Back
X