İş değişikliği mantıklı mı ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
merhaba yaklaşık 10 aydır kurumsal bir yerde çalışıyorum .Evime uzaklığı1- 1.30 saat trafiğe bağlı değişiyor .malum İstanbul trafiği .
Şu an ki görüştüğüm yer 20 -25 dk uzaklıkta ve bin lira maaş farkı var .
Şu anki yerim nöbet usulü çalışılan yer (pazar ,bayram ,gece ).nöbet için para değilde izin kullanıyoruz .
görüştüğüm yer daha küçük kurumsal bir yer ve nöbet yok .
Biraz da kafa rahatlığı arıyorum açıkçası erken kalkmaktan yoğunluktan yoruldum .
Sizce 1 yıla tamamlayıp öyle mi arayışa girsem bin lira için değer öi yer değiştirmeye ?

1 yıla tamamlamak istemenizi anlamadım?Eğer şuan ki iş yerinizi ve iş arkadaşlarınızı seviyorsanız kalın derim ama beni burda öyle bir şey etkilemez diyorsanız yeni yere şans vermeniz daha iyi olacaktır. Nöbet sıkıntı olur genelde iş yerinde birde bayramda çalıştırıp normal günde izin vermeleri de aşırı yanlış bayram mesai sayılıyor sonuçta bunu yapan yerde çokta kurumsal olamaz.

Patrondan ve çalışanlardan memnunsan hiç değiştirme, benim patronum da 1 yıl hiç zam yapmayıp asgari ücret verdi, 1 yıldan sonra asgarinin %50 fazlasını verdi ve ortam arkadaş ortamı gibi olmaya başladı artık hiç kimse ile bir çalışan olarak değilde bir arkadaş gibi konuşmaya başladık 2.yıla doğru, yeni yere gitsen belki o ortamı bulamayacaksın belki arkadaşların zıt olacak vs, ama yine de sen bilirsin.

1 yıla tamamlamak istemenizi anlamadım?Eğer şuan ki iş yerinizi ve iş arkadaşlarınızı seviyorsanız kalın derim ama beni burda öyle bir şey etkilemez diyorsanız yeni yere şans vermeniz daha iyi olacaktır. Nöbet sıkıntı olur genelde iş yerinde birde bayramda çalıştırıp normal günde izin vermeleri de aşırı yanlış bayram mesai sayılıyor sonuçta bunu yapan yerde çokta kurumsal olamaz.
Bayram resmî tatilde nöbet tuttuğumda parayı veriyorlar ama pazar nöbeti tuttuğumda izin olarak kullanıyorum .
Bir de işten çıkışlar olduğu için daha çok denk gelmeye başladı nöbetler .
1 yıla tamamlama da deneyim açısından dedim .çok sık iş değiştiriyor gibi olmayım diye

Patrondan ve çalışanlardan memnunsan hiç değiştirme, benim patronum da 1 yıl hiç zam yapmayıp asgari ücret verdi, 1 yıldan sonra asgarinin %50 fazlasını verdi ve ortam arkadaş ortamı gibi olmaya başladı artık hiç kimse ile bir çalışan olarak değilde bir arkadaş gibi konuşmaya başladık 2.yıla doğru, yeni yere gitsen belki o ortamı bulamayacaksın belki arkadaşların zıt olacak vs, ama yine de sen bilirsin.
Arkadaş ortamımı seviyorum ama herkes işten çıkmaya başladığı için ben de arayışa girdim . Hayatımın ger günü çalışıyormuş gibi hissediyorum

bence geçin , nöbetli çalışmak hiç keyifli değil.heleki bayramda seyranda nöbet hiç çekilez.hele eve yakın olması bulunmayacak fırsat .beğenmezseniz eve uzak iş dolu zaten .

Ben olsam vınlarım. Yer daha yakın, para fazlası var, nöbet zaten bedensel olarak çok yıpratıcı. Para olmasa bile sırf nöbet yüzünden geçerdim.

Back
X