- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Bayram resmî tatilde nöbet tuttuğumda parayı veriyorlar ama pazar nöbeti tuttuğumda izin olarak kullanıyorum .1 yıla tamamlamak istemenizi anlamadım?Eğer şuan ki iş yerinizi ve iş arkadaşlarınızı seviyorsanız kalın derim ama beni burda öyle bir şey etkilemez diyorsanız yeni yere şans vermeniz daha iyi olacaktır. Nöbet sıkıntı olur genelde iş yerinde birde bayramda çalıştırıp normal günde izin vermeleri de aşırı yanlış bayram mesai sayılıyor sonuçta bunu yapan yerde çokta kurumsal olamaz.
Bin lira daha fazla.iş yükü az ve daha yakın tabi .Görüştüğünüz yerin şartları, maaşı, uzaklığı daha iyi değil mi ? Neyi düşündüğünüzü anlayamadım
Arkadaş ortamımı seviyorum ama herkes işten çıkmaya başladığı için ben de arayışa girdim . Hayatımın ger günü çalışıyormuş gibi hissediyorumPatrondan ve çalışanlardan memnunsan hiç değiştirme, benim patronum da 1 yıl hiç zam yapmayıp asgari ücret verdi, 1 yıldan sonra asgarinin %50 fazlasını verdi ve ortam arkadaş ortamı gibi olmaya başladı artık hiç kimse ile bir çalışan olarak değilde bir arkadaş gibi konuşmaya başladık 2.yıla doğru, yeni yere gitsen belki o ortamı bulamayacaksın belki arkadaşların zıt olacak vs, ama yine de sen bilirsin.
Bin lira için iş değiştirilmez ancak öbür seçenekler beklentilerinize göre kabul edilebilir. Bu 2. Yerin geleceği nasıl?Bin lira daha fazla.iş yükü az ve daha yakın tabi .
Şu an çalıştığım yerin sadece ismi var
Yok açıkçası hastanede çalışıyorum zaten onlar da çok yüksek maaş teklif etmez zatenKurumsal firmada yükselme olasılığınız var mı?
O zaman geçin. Bankacı vs iseniz kalın kurumsal da diyecektim.Yok açıkçası hastanede çalışıyorum zaten onlar da çok yüksek maaş teklif etmez zaten
Ben olsam düşünmezdim pek..Bin lira daha fazla.iş yükü az ve daha yakın tabi .
Yani zaten hastaneymiş kurum. Neden 1 yıla tamamlamayı beklediğinizi veya düşündüğünüzü anlayamadım pek.Bin lira daha fazla.iş yükü az ve daha yakın tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?