İş değişikliği Vol.2

Tazminatımı alır ayrılır,işsizlik maaşına başvurudum yerinizde olsam. Tabi şartlar uyuyorsa. (3 yıl içerisinde süreklilik farketmeden sanirim 600 gün sigorta primi ödenmiş olmalı ve işten ayrilmadan önce 120 gün sigorta primi ödenmiş olma şartı vardı en son,değişmemişse)
Bu süreçte de iş aramaya devam ederdim.
İşyerine 1 yıl önce girdiğim için şartlar uymuyor malesef :(

şu zamanda işsizlik çok zor iş bulmakta çok zor...bence çalışmalısın sonuna kadar..haa iyi bir iş bulursan çıkarsın..yada paraya ihtiyacın yoksada çıkarsın..
Çalışmaya karar verdim diyelim
Nasıl başa çıkıcam, stres olucak.
oradaki ortam şöyle;

Bana iş vermezler. verirlerse aa bizim işimize atlıyor derler, bişey sorarım sen karışma bilmezsin o bizim işimiz derler.
o bölge müdürü de her attığım mailden herkesi CCye koyup bana bir kulp takar,
iş bitmezdi mesaiye kalırdım neden kaldın derdi
kalmazdım, kızıyor diye. neden kalmadın iş bitmemiş derdi...

Çalışmaya karar verdim diyelim
Nasıl başa çıkıcam, stres olucak.
oradaki ortam şöyle;

Bana iş vermezler. verirlerse aa bizim işimize atlıyor derler, bişey sorarım sen karışma bilmezsin o bizim işimiz derler.
o bölge müdürü de her attığım mailden herkesi CCye koyup bana bir kulp takar,
iş bitmezdi mesaiye kalırdım neden kaldın derdi
kalmazdım, kızıyor diye. neden kalmadın iş bitmemiş derdi...

çok huzursuz mutsuz olacağına inanıyorsan anlaş ozaman çıkış versinler hem işsizlik maaşı alırsın yeni bir iş bulana kadar..

İşyerine 1 yıl önce girdiğim için şartlar uymuyor malesef :KK43:
Daha önce çalişmadınız mı hić? 300 günü 1 yılda tamamlamışsınızdır üc aşağı beş yukarı. Önceki iki yıl hiç çalısmadıysanız alamazsınız evet, ama başka yerde dahi olsa 300 gününüz varsa alabiliyorsunuz.
Burada devam etme konusu sıkıntılı,2 ayda olsa ki yeni kurulacak diyorsunuz süre uzayabilir,sizi evine cağırıp aşağılayan bir yöneticiyle çok zor olur.

çok huzursuz mutsuz olacağına inanıyorsan anlaş ozaman çıkış versinler hem işsizlik maaşı alırsın yeni bir iş bulana kadar..
maaşı almaya şartım yetmiyor ya :)

Daha önce çalişmadınız mı hić? 300 günü 1 yılda tamamlamışsınızdır üc aşağı beş yukarı. Önceki iki yıl hiç çalısmadıysanız alamazsınız evet, ama başka yerde dahi olsa 300 gününüz varsa alabiliyorsunuz.
Burada devam etme konusu sıkıntılı,2 ayda olsa ki yeni kurulacak diyorsunuz süre uzayabilir,sizi evine cağırıp aşağılayan bir yöneticiyle çok zor olur.
ilk işimdi , yaşımda genç canım evet

yanlış anlamayın ama 1 yıllık çalışmanın tazminatı nedir...
asla kabul etmeyin... huzursuzluklarınızı hiç unutamıyorsunuz... sizi çok etkiliyor bunu iyice sinir hastası olunca anlıyorsunuz
ben uzakta ki yer bağımsız zannettim... onlar şimdi ayrılırsanız tazminat vermek zorunda ama ileride oraya geçmediğiniz için çıktığınız da vermeyecek

yanlış anlamayın ama 1 yıllık çalışmanın tazminatı nedir...
asla kabul etmeyin... huzursuzluklarınızı hiç unutamıyorsunuz... sizi çok etkiliyor bunu iyice sinir hastası olunca anlıyorsunuz
ben uzakta ki yer bağımsız zannettim... onlar şimdi ayrılırsanız tazminat vermek zorunda ama ileride oraya geçmediğiniz için çıktığınız da vermeyecek
15 günde iş bulamazsam ne yapıcam ama

Back
X