İş değiştirme konusunda kararsız kaldım

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
kızlar merhaba ben biyerde ön muhasebede çalışıyorum patronun geçen gün olmadık bi sebeple beni müşterinin yanında rezil etti bende tam ağzıma geldi kes hesabımı çıkıyorum dicektimki ihtiyacım olduğu için sesimi çıkarmadım o sinirle bir sürü iş başvurusu yaptım bu sabahta iş görüşmesi için aradılar akşam üstü görüşmeye gidicem sizce yeni yerle anlaşsammı yoksa burdaki dengesizlkliere devam etmelerinemi katlansam fikirlerinizi paylaşırsanız sevnirim

öncelikle yeni iş yerinin şartlarını bi öğren sonra daha detaylı düşünür taşınırsın bizde ona göre yorum yaparız ama şu an seni yönlendiremeyiz ki.

tabi biz yönlendiremeyiz ama en azından görüşmeye gidip şartları öğrenmen iyi olur diye düşünüyorum.çünkü iş yerinde ki huzursuzluk kadar kötü bi durum yok. umarım herşey istediğin gibi olur. kolay gelsin.

bende öle yapıcam şartları iyi ise bırakrım burasını işte insan tereddüt ediyo ya kötü olursa diye

daha önce bu tarz kötü tecrübeler yaşamış biri olarak, şuanki şartlarınla yeni iş şartlarını kıyasla..şuan daki ortamın işinde tecrübe kazanmaya müsaitse bir süre daha katlanmak zorundasın..çünkü dışarda hep tecrübeli eleman isterler.istisnai durumlar olabilir,onun değerlendirmesi sana kalmışş..ama baz alacağın koşul paradan önce çalışma koşulları,huzur ve tabi ki senin işini ne kadar ileriye taşıyabileceğindir...duygusal değil ,mantıkla kararlarını ver...işverenlerin bazıları pek sever rezil etmeyi,ama gün gelir bırakırsın onu ortada..sen kendi menfaatlerini göz önünde bulundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…