- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Hayır bende görev tanımım dışında şeyler istiyorlar. Yani verdikleri görevleri beğeniyorlar mesele yok onda, görevim olmadığında sürekli yeni bir şey üretmem gerek ama ne yani, çok saçma. Ve gerçekçi değil.Türkiyede iş yerlerinde işi öğretmeme çok büyük bi sorun.. hiçbir şey anlatmayip yılların çalışanı performansi bekliyorlar. Sizin yine iyiymiş ben yeni bı ise girmiştim işi öğreten dört beş dk yalandan bı şeyler gösterdi hiç soru soramiyodum hep telefonla konusuyodu. Bı de muhasebeciyle kavga etti odayı kitlemisler ben soru sormaya gittiğimde duydum kavga seslerini. Ortalık birbirine girdi. Korkumdan odadan çıkamıyodum çünkü bana, o iş vardı bu iş vardı diye birileri bı şeyler soruyodu hiç anlamıyorum iyice kafam karışıyodu bu da tutukluga sebep oluyo. Bı de bana uzaktan talimat veriyodu telefonla şunu yap bunu yap diye öğle tatilinde dışarı çıkıp ağlamıştım ben napicam diye. Sonra da bana işi beceremiyosun diyip çıkarmıştı. Tesadüfen sirket telefonunda benden önceki çalışanın konuşmalarını gördüm onu da çıkartmışlar ve maaşını vermemisler kız istedikçe gecistirmisler.
Kısacası kötü yer kendini belli ediyo. Borcunuz varmış ona bir şey diyemem ama ailenize laf soyleme hakkı vermeyin. Bende sizinle aynı şeyler yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum.
Aslında diğer bir korkma sebebim ben Ramazan bayramında yurt dışına gideceğim ve babam karşı çıkmıştı, daha erken paranı biriktir diye. Şimdi işsiz kalırsam iyice tepeme biner