iş görüşmeleri :(

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
iyiaksamlar :)

ben onlisans mezunuyum. su siralar issizim memuriyet denedim ama olamadi bi turlu.. okudugum bolumden oturu hastanelerde calismak istiyorum.. cv mi gonderiyorum ve bana geri donus oluyo. gidiyorum gorusuyorum ama sonrasi gelmiyor.. bu artik benim canımı sıkar oldu.. kendimi biliuorum. cok fazla ifade edemiyorum ben bunu nasıl aşabilirim cok denedim gorusmelerde rahat olmaya calisiyorum ama yinede gerekli etkiyi birakamiyorum karsi tarafta demekki
simdi mesela yarindan sonra kendim bizzat cv birakip insan kaynaklariyla gorusmk istiyorum ama yüzyüze konusmaya nasi baslıcagimi, nasil giris yapcagimi bilemiyorum. ilk ne dicem mesela. :/ gercekten tek sorunum bu ön aşama.. işimi layıkıyla hakkini vererek yapiyorum gerekli bilgisayar programlarini da cok iyi biliyorum, bulundugu ortama uyum saglayan, isten kacmayan da biriyim.... ben bu giris konusmasini yapamama sorununu nasıl hallederim yardimci olabilcek varmi hani dedim belki tecrubeli olan olur yada kurumlarin insan kaynaklari birimlerinde calisan olur filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…