İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım :14:
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dedi :14::14: annemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. :14::14: orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım:14::14: siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi:14::14::14: çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var. :14::14::14::14::14:

Üzülme sakın.Adam çok terbiyesizmiş.Bence bir şeylere kızmış,hırsını senden almış.Keşke iki çift laf etseydin pisliğe.

Bence olayların daha çok üstüne gitmelisin.
Hemen kilo vermeye başlayarak bunu yapabilirsin.
Bu duyduğun sözler seni daha çok hırslandırmalı.:16:

çok üzüldüm canım yaa böle höt zöt kaba saba adamlara bide yetki veriyolar heyy Allahım yaa:47:ramazan günü seni bu kadar üzüp hakkına girdiği için asıl o yeterince zeki değil!başka iş başvuruları yaparsın belki böylesi daha iyidir,ya işe alınsaydın böle bi adamla nasıl çalışabilirdin ki zaten mutlaka bişeye takardı cahil ve kaba biri anlattğına bakılırsa:50:

ay canim cokta hayirli olmus o ise girmedin.sapik mi bunlar ya anlamadim. canim sende böyle bir densizin sözüylemi kendini kapatin odana. yapma be canim o sefilin sözleri seni nasil etkilerki.... bence diyet ve sporla verilemiyen kilo yoktur. bir uzmana git,hem kac kilosuki bu adam bunu soyledi

bana insan gibi olmaz deseydi asla zoruma gitmezdi. iş deneyimlerimi söyledim sen bunlarla oyalanmışşsın bunlar iş mi dedi. acilen kilo vermem lazım ama veremiyorum :14::14::14:

saçmalama ve hemen kendine gellll yoksa seni çok fena dövmek zorunda kalırım:47:
o adam kendine personel değil başka bişey arıyormuş demekki.apaçık ortada.dış görünüşü fıstık gibi olup aptal olan kızlara einstein gözüyle bakan zavallı iş verenler insan işte onlar.asıl kendi zeki değil bu davranışıyla.zeki olmadığına nerden karar vermiş sorduğu 3-5 soruyla.hem neden sessiz kalıyorsunki siz kim oluyorsunuzda bana bu lafları ediyorsunuz diye çıkışsaydın gösterseydin altta kalmayıp ne kadar zeki olduğunu.sakın kendini harap etme.adamın amacı belliymiş üzülmene bile gerek yok:34:

bırak sen de bana da adamın biri daha konuşmadan sende ben o ışığı görmedim demişti. ben de bakarak mı anlıyorsunuz dedim ben insan sarrafıyım diyor. :47:

böyleleri topuklu ayakkabıyla mini etekle etraflarında dolaşan bir kız arıyorlar, aradıkları iş gücü vs. değil. pes etme canım 20 iş görüşmesine gitsen 1 tanesi mutlaka oluyor. herkes dış görünüş ile yargılamaz, sen katalog çekimine mi gidiyorsun ki kilon sorun olsun. hiç takma utanmazları. :68:

ay canim cokta hayirli olmus o ise girmedin.sapik mi bunlar ya anlamadim. canim sende böyle bir densizin sözüylemi kendini kapatin odana. yapma be canim o sefilin sözleri seni nasil etkilerki.... bence diyet ve sporla verilemiyen kilo yoktur. bir uzmana git,hem kac kilosuki bu adam bunu soyledi

86 :14::14::14: 2 haftadan fazla spor yapıyorum ama verebildiğim 3 kilo ondanda eminim geri almışımdır. benim yediğimi kedi yemez diyorlar ya aslında öyleyimde. doktora gidicem de şuanda sgk yok. troid büyük ihtimal var zaten :14::14:

yaa hayir. dangalagin teki cikip sacma sapan konustu diye. cirkinim, ise yaramiyorum der mi insan kendine. yapma kendine bunu. o kimmis de sana oyle seyler soyluyo. agzinin payini verseydin keske.kendi neye benziyo acaba cok merak ettim.

bana insan gibi olmaz deseydi asla zoruma gitmezdi. iş deneyimlerimi söyledim sen bunlarla oyalanmışşsın bunlar iş mi dedi. acilen kilo vermem lazım ama veremiyorum :14::14::14:

veremiyorum diye bişey yok asla.18 yasındayken ben 75 kiloydum.boyumda 1.80.deve gibi olmuştum hem uzun hem kilolu.azim ettim diyet yaptım ve 1 senede 15 kilo verdim.6 senedirde kilomu koruyorum 60 kiloyum.demekki isteyince oluyor.sen yeterki iste:71:

hayır kesinlikle üzülmemelisin.senin değerini o insan belirleyecek değil ya.o kadar okudum ettim diyorsun.ben de seninle aynı durumdayım.yıllarca okudum ama tezgahtarlık için bile işe almıyorlar.türlü türlü aşağılamalar oluyor iş görüşmelerinde.boşver bunları.düşünme bile.o insan seni tanımıyor,kişiliğini,çalışma şeklini,hırsını,yapabileceklerini bilmiyor.düşünsene işe girdiğini orada;her gün o adamın kimbilir nelerine tanık olacaktın.psikolojin iyiden iyiye bozulacaktı.neden işe yaramzmışsın tabi ki değilsin.kendi değerinin farkında ol mutlaka,bir gün hakettiğini bulacağına inanıyorum.umarım her şey güzel olur.sakın kendini koyverme.

ben bu grafiklerden anlamiyorum ama cok guzel topikler var birine takil ve bu rezilin sözleri seni kamcilasin. istersen yapamayacan birsey yok canim. unut su densizi sen bugun is görüsmesine gitmedin o kadar

siz bu akılla buralara geldiyseniz kendimi düşünemiyorum deseydin salak adama sinir oldummm manken ajansımı kuruyomuşş

Canım deseydin ya sende " cv'imde iş deneyimlerime bakıpta, görüşmeye çağırıyorsunuz... madem çalıştığım yerleri işten saymıyorunuz! neden beni görüşmeye çağırıyorusunuz??"

O herife cevap vermemekle çok hata etmişsin... Niye sessiz kaldın ki.. O adam kim ki de , bu kadar lafı yuttun be canım...

öncelikle şunu söyleyebilirim adamın oraya ne amaçla insan seçtiğini bilmiyoruz
kesinlikle daha çok hırslanmalısın aslında bende bu tarz şeyler duyduğumda daha kötüye gidiyorum ama
o adam seni beğenmedi dye sen kötüsün anlamını çıkartamayız insanlar zaten eleştirmek için varlar
o da farklı bir bakış açısı ama ayıca
ama benim beğendiğim birinide sen beğenmek zorunda değilsin ki hayatta farklılıklar olmak zorunda benim beğenmediğim belki senin aradığın kişidir başkaların düşüncesdine göremi yaşıcaz ya da başkalarının düşüncesi yüzünden bizi yaratanı mı üzücez emin ol sağlığın için bir kaç kilo verdiğinde farkı görüceksn

Canım benim sana bunları söylemeye hakkı olmayan bir insanın, hatta insan bile olmayan birinin sözlerine aldanıp üzüyorsun kendini, yargılıyorsun, beş para etmem, işe yaramam diyorsun farkında mısın? Kendine gel, toparlan bir an önce.

Zaten o tür bir yerden sana hayır gelmezdi. Sen işini yapacaksın modellik değil ki... Ayrıca analitik ten ne anlıyorsa :63:

Çoğu ülkede bu durum dava etme sebebidir ne demek kilolusun, sana ne? Senin göbeğin beni ilgilendiriyor mu? Bende yarın iş görüşmesine gidicem bakalım hayırlısı. Benim derdim de başka, tesettürlüyüm...

bence sen kendini mutsuz hissedecegine sansli say.
nedeni ise ,dusunsene bu adamin fikri bozuk,calisandan cok kendi gozune hitap eden ,kimbilir belkide gozune kestirip faydalanmayi dusunebilir,sonucta neler duyuyouz bu hayatta...bence sen hic uzulme,adam pis niyetini belli etmis bence.Asil sen boyle dusuncede olan insanlarin arasinda olmadigin icin sanslisin...eminim ki,cok iyi yerlerde is bulacaksin...hem daha ilk is gorusmelerin,daha dur bakalim daha cok firsatlar sanslar gececek eline...sevgiler..

Back
X