- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi nesrinilicali
-
Arayip gorusmeyle ilgili bir sonuc olup olmadigini sorun bence zaten unutturmayin kendinizi demislerMerhaba.1 ay önce iş görüşmesine gittim.gittigim fabrika yeni bir fabrika daha açacak. Aralık sonu ,ocak başı gibi açılır.dolayisi ile cok alim yapacaklar.zaten bu sebeple ozellikle oraya gittim.görüşme iyi geçti, benimle çalışmak istediklerini belirttiler,samimi ,guzel bir konusma oldu.cikarken insan kaynaklari uzmani ,kendinizi unutturmayin,hatırlatın dedi.bunu eşime söyledim ve ısrarla orayı aramamı,durumun ne olduğunu sormamı istiyor.bense bu konularda cekingenim. Aramam iyi mi olur?arasam ne diyeceğim bilmiyorum.sizce beklemelimiyim?
Tabiki arayıp sorun başka iş görüşmeleri de yapıyorum, kesin dönüşünüz ne zaman olur falan diyin benceMerhaba.1 ay önce iş görüşmesine gittim.gittigim fabrika yeni bir fabrika daha açacak. Aralık sonu ,ocak başı gibi açılır.dolayisi ile cok alim yapacaklar.zaten bu sebeple ozellikle oraya gittim.görüşme iyi geçti, benimle çalışmak istediklerini belirttiler,samimi ,guzel bir konusma oldu.cikarken insan kaynaklari uzmani ,kendinizi unutturmayin,hatırlatın dedi.bunu eşime söyledim ve ısrarla orayı aramamı,durumun ne olduğunu sormamı istiyor.bense bu konularda cekingenim. Aramam iyi mi olur?arasam ne diyeceğim bilmiyorum.sizce beklemelimiyim?
İk'nın görevi bizim ülkemizde işe alım olmayacaksa bile insanları çağırmak, olumsuz da olsa dönmemek.Bence de arayın.
lakin anlamadım, ne malca bir İK ve şirket yönetimidir bu, adayları görüşmeye çağırırsın sonra olumlu/olumsuz neyse şirket döner. Alırsın CVyi koyarsın sistemine, adaylara sen bizi ara demek ne alaka yani ... madem adaylar kovalayacak işin gidişatını o şirketteki İKnın yeri ve görevi tam olarak nedir , hiçbir iş yapmayacaklarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?