iş hakkında fikirlerinizi bekliyorum

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Selamun aleykum
Öncelikle yazim hatalarim olursa kusura bakmayin telefondan anca bukadar yazabildim.
Ben aileme uzak biryere gelin geldim ve esimin aileside baska bir şehirdeonlarda uzak ve komsum ikitane biri çalışıyor biri ev hanimi iyi anlasiyoruz fakat ben evde oturmaktan yanliz olmaktan cok sıkıldım ve iş aramaya basladim.Bi tane kafama yatan gelinlikciyle görüştüm ilk başta tecrübe istedi bende bujiteri gibi yerlerde var ama bu tarz yerlerde yok dedim ve utandım fazla uzatmadan çıktım ama icimde kaldi ayni yere ikinci kez gittim ve deneme suresi falan yokmu diye sormaya ordaki abi bi bayan var suan yukarda musteri ile ilgileniyor hafta ici gel onunla konuş ama daha önce giyim ustune çalışmış istiyor dedi sizce yarin bi 3.kez daha gelirim dedim abi guldu gidip bayanla konussammi ? Abinin dedigine gore gelinlik giydirecek dedi giydirip saticam heralde cok kararsizim sizce napsam gitsemmi ? acaba bayan terslermi hicmi yardimci olmaz aptal degilimya 1kere gosterse yapamazmiyim acaba bu tarz yerde calisanlarda fikir verebilirlermi ?iyi geceler.

Selamun aleykum
Öncelikle yazim hatalarim olursa kusura bakmayin telefondan anca bukadar yazabildim.
Ben aileme uzak biryere gelin geldim ve esimin aileside baska bir şehirdeonlarda uzak ve komsum ikitane biri çalışıyor biri ev hanimi iyi anlasiyoruz fakat ben evde oturmaktan yanliz olmaktan cok sıkıldım ve iş aramaya basladim.Bi tane kafama yatan gelinlikciyle görüştüm ilk başta tecrübe istedi bende bujiteri gibi yerlerde var ama bu tarz yerlerde yok dedim ve utandım fazla uzatmadan çıktım ama icimde kaldi ayni yere ikinci kez gittim ve deneme suresi falan yokmu diye sormaya ordaki abi bi bayan var suan yukarda musteri ile ilgileniyor hafta ici gel onunla konuş ama daha önce giyim ustune çalışmış istiyor dedi sizce yarin bi 3.kez daha gelirim dedim abi guldu gidip bayanla konussammi ? Abinin dedigine gore gelinlik giydirecek dedi giydirip saticam heralde cok kararsizim sizce napsam gitsemmi ? acaba bayan terslermi hicmi yardimci olmaz aptal degilimya 1kere gosterse yapamazmiyim acaba bu tarz yerde calisanlarda fikir verebilirlermi ?iyi geceler.

ve aleykümüsselam
bu tarz bir yerde çalışmadım ama ben sizde yeterli azmi gördüm
orada veya başka bir yerde başarılı olursunuz bence
amaaan bayan da terslerse terslesin
siz de "insan gibi geldik konuşuyoruz, terslediniz de başınız göğe mi erdi?" dersiniz olur biter
bence şansınızı deneyin
evde boş, arkadaşsız, ailesiz oturmaktan iyidirHoppa

Herkez anasinin karnindan tecrübeli dogmuyor diye kendime gaz veriyorum elbet onlarda biri yetistiriyor diye düşünüyorum teşekkür ediyorum yorumlarniz için

gidin gidin hiiç çekinecek bişey yok.
çok azimli gördüm sizi :)

Saat 12de gttim kizlar tekrar bayanla konustum isi anlatti dedigim gbi gelinlik saticam ve duvak falan isliyebilirmisin dedi gosterilirse yapabilecgimi soledim marta basi sonuçlanır degerlendiriyoruz dedi bide kart verdi sende ariyabilirsin dedi tamm dedm ciktm

Selamun aleykum

Neden terslesin?

Nasıl yardımcı olmasını bekliyorsun? İşe alarak??

Bunu yapmak zorunda değil ki. Adamlar sana maaş verecek, sigorta yapacak, işlerine yarayan biraz göz açık birini ararlar bence.

Sen çok çekingen gibisin.

Evet yapmak zorunda değil tabiki ben sansimi denedim aklimda kalicagina gittim konustum isi bilen biri basvurrursa tabiki önceliği olucak karisamam ama ben sartlari konustum karari o verecek sonuçta o tecrübeyi kazanamak icinde bi insan hoşgörü ve gostermesiyle kazaniliyor diye düşündüm ve konustum. Satis pazarlamada kendime guveniyorum.

Back
X