Bir çok iş görüşmesine gidiyorum . İki sene önce mezun oldum. Mesleğimle alakalı bir çok yerde çalıştım.
Seminerler , sertifikalar ,sosyal projelerde bulundum .
Ya fiziğim , elim yüzüm düzgün ... Klasik görünümlü bir bayanım . İş yaşamında olması gerektiği gibi uygun giyinirim.
Ses tonum, vucut dilim gayet yumuşak ..
Bekarım , sigara kullanmıyorum.
Görüşmelerde müdürler beni sever, memnun oldum diyip ayrılana kadar her şey güzel ama ya sonrası yok işte ...
İyi bir işe girebilmek için daha ne yapılabilir . ??
Hoş güzel , pozitif bir ortam olmasına rağmen neden olmuyor ????
Kısmet değil , hayırlısı değil ama bir şey var sanki kara büyü gibi ...
Bugün hüngür hüngür ağladım artık nerede hata yapıyorum diye...
Bir çok iş görüşmesine gidiyorum . İki sene önce mezun oldum. Mesleğimle alakalı bir çok yerde çalıştım.
Ya fiziğim , elim yüzüm düzgün ... Klasik görünümlü bir bayanım . İş yaşamında olması gerektiği gibi uygun giyinirim.
Görüşmelerde müdürler beni sever, memnun oldum diyip ayrılana kadar her şey güzel ama ya sonrası yok işte ...
canım mesaj attım bakar mısnın
canım bende aynı durumdayım , hatta ben tecrübeliyim. Iş tanıdıkla oluyor maalesef .tanıdık olmadıktan sonra , kesin bu görüşmeden sonra alılar deyip umut bağladığım hiçbir yerden geri dönüş yok , tanıdıkların varsa haber sal bekle..birde nasip
Umutsuz olmamalısın. Kötü düşünceleri bir kenara bırak. Bu duyguların sana bir faydası yok, anca köstek olur sana. Azmini yitirmemelisin. Ölmek çözüm değil.
Senin savaşman gerekiyor. İlla ki senin için ayrılmış bir iş yeri vardır, Allah ona göre tayin etmiştir. Zamanını bekliyordur.
Aldığın sertifikalar ve kurslar mesleğinle ilgili iş başvurularında farkını ortaya koyar. Kendi alanın dışında bir işe başvuruyorsan bunu maalesef değerlendirmiyorlar bile. Kendini geliştirmeye devam et. Hiç vazgeçme. Annemin bir lafı var; "Bu dünyada aç mezarı yok, tok mezarı var." Aç kalmazsın. İlla ki bir gün istediğin gibi bir işte çalışacaksın.
Canım benim. Hayal kırıklığı yaşamakta sonuna kadar haklısın. Hayatın adaletsizliğini gördüğünde üzülmen gayet doğal. Ama bence artık etraftaki insanların hayatını görmekten vazgeç. Bunun sana faydası olmuyor, anca üzülüyorsun. Sen kendini, kapasiteni bilirsin. Bu yüzden kendine sahip çık, iyisiyle kötüsüyle kendinle barışık ol. İş ilanlarında en çok tercih edilen faktör neyse onu edinmeye çalış. Yabancı dil ise, kurslarına katıl mesela. Mesleğin ne sormamda sakınca yoksa? Belki ona göre fikir verebilir arkadaşlar. Belki meslektaşların sana kendi tecrübelerini aktarırlar.
acaba ücret konusunda mı bir sıkıntı var ?
bende bu şekilde devam ettim sorun ne diye sorardım hep. sonra kpss ye karar verdim benim nasibim oymuş. sende denesen canım ?
çok teşekkür ederim . Sağolun empatiniz için .İlgilendiğiniz için
Öğretmenlik canım .. Çok istiyorum yapmayı .. Bir yıla yakın birçok yerde çalıştım tecrübem var .Öğretmenlik ile ilgili eğitimlerim var . Hiç boş durmadım . Destekleyici eğitmler aldım . Ama en son başvruduğum yere bunlara sahip olmayan birini alınca ... Elim yüzümde düzgün öyle .. hani prezentbl derler ya öyle .. Konuşmam emin , yumuşak ...
Ben nerede yanlış yapıyorum ki ??
Meslek ne?
Allah hayırlı atamalar versin sana bir an önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?