İş hayatı

papatyalarlar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
104
134
103
32
Kızlar merhabalar,
4 ay önce yeni bir işe başladım. çalıştığım pozisyonda müdür hariç 2 kişiyiz. sorun şu ki işte yapacak bir işim yok. görev tanımım falan var ama düzenli olarak yaptığım bir iş yok. benimle beraber çalışan kişi benden 1.5 yıl önce girmiş ve herkes onu tanıyo, biraz da yalaka gibi bir insan olduğu için yapılması gereken bir konu olduğunda beni haberdar bile etmeden kendi yapıyo ediyo vs. ben de boş boş duruyorum. ilk günlerde bana da söylesin ben de yapayım diye çok uğraştım ama ters cevaplar verdi. ben de artık hiç takip edemiyorum ne olup ne bitiyo. insanlar mail atıyo sadece ona mesela, beni eklemiyolar. yöneticimle görüştüm durumu, birkaç iş verdi yapayım diye, yaptım bitti. konu konu bi yerlerden iş geliyo yapıyosun bitiyo, size düzeni öyle açıklayayım.

Ben napıcam ya. diyebilirsiniz ki aranıyo musun diye. ama burası özel sektör sen kendine bişey katmazsan, şirkete bişey katmazsan daimi olamazsın. ayrıca inanın vakit geçmiyo çok çok sıkılıyorum. kendi görevlerimle alakalı ne işler yapılıyo onu takip edememek ayrı uyuz bi durum zaten. niye aldılar beni o zaman ya diye düşünüp düşünüp duruyorum. ne yapayım, ne edeyim sizce? keşke yeni girmiş olmasam başka iş arardım.

Yöneticinize söylemeye devam edin.
Hiç bir şirket boşuna eleman beslemek istemez sonuçta.
Bir çözüm bulurlar.

1. Grup Email- kutusu oluşturun...sebep olarak biri izinde veya hasta olunca işler kalmasin diyin.

2. İş arkadaşıniza mail üzeri sorun iş varmi diye... müdürü cc`e ekleyin.

Isi bir kisi yapabiliyor demekki. 2 eleman bu is icin fazla anlasilan. Yoneticiniz falan bu durumun farkinda degil mi? 4 aydir fazladan bir kisiye maas odemekten rahatsiz olmuyor adam demekki ilginc. Issiz kalinca magdur olacaksaniz tekrar tekrar mudure soylemeyin. Bu defa gercekten bu eleman fazla deyip hemen cikartabilirler isten. Baska bir is bulup isten cikmaniz daha iyi olur gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…