Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sonunuzu yazın yardımcı olan elbette çıkarbu konuda destek olabilecek bir avukat varmı aramızda ? süreci anlatmak istiyorum, danışmak istedigim bir kaç seyler var
şimdi gördüm hukuk diye bölümde varmış oraya açsaydım keşkeSiz sonunuzu yazın yardımcı olan elbette çıkar
Siz bi anlatın durumu avukat değilim ama muhasebeciyim. En azından bilgim varsa yönlendirme yaparım size.şimdi gördüm hukuk diye bölümde varmış oraya açsaydım keşke![]()
bunu kapatabilirler bence ben açtım orda konu, iş verenim işten cıkarmak istiyor elinde bir kanıtta yok calışmadıgıma dair ama buna ragmen savunma verdimSiz bi anlatın durumu avukat değilim ama muhasebeciyim. En azından bilgim varsa yönlendirme yaparım size.
yöneticiler konunuzu doğru yere taşır birazdan
kaç yıllık çalışansınız ve neden sizden savunma istendi?bunu kapatabilirler bence ben açtım orda konu, iş verenim işten cıkarmak istiyor elinde bir kanıtta yok calışmadıgıma dair ama buna ragmen savunma verdimaksine benim elim güclü neler yapabilirim haklarımı da ögrenmek istedim
yada nasıl yol izlemeliyim
şirkette 8.senem ekibimize yeni bir ekip lideri dahil oldu, benimle asla geçinemiyorkaç yıllık çalışansınız ve neden sizden savunma istendi?
O zaman sizi çıkartmak için uğraşıyor ve mobbinge doğru ilerliyor. Biriminizi değiştirme şansınız var mı yoksa haklarımı alıp çıkayım mı diyorsunuz.şirkette 8.senem ekibimize yeni bir ekip lideri dahil oldu, benimle asla geçinemiyor
onun sözlü beyanı benim çalışmadııgım yönünde bunu üst üste yapınca savunmamı aldılar
bide kötü değerlendidi çalışma olarak Iknin radarına düşmüşüm ama elinde calısmadıgıma dair bir verisi yok
çıkarırsa haklarımı versin tabi ama bölüm değiştirme istemiyorum benim işimle alakalı hicbir sorunum yokkiO zaman sizi çıkartmak için uğraşıyor ve mobbinge doğru ilerliyor. Biriminizi değiştirme şansınız var mı yoksa haklarımı alıp çıkayım mı diyorsunuz.
Yazılı bir kanıt, performans değerlendirme olmadıkça yemez. Savunma verin, sonunda ihtar verirse kabul etmeyin. Derdi 2 ihtar. Haklı fesih yapın kurumsalsa arabulucuya gidin.çıkarırsa haklarımı versin tabi ama bölüm değiştirme istemiyorum benim işimle alakalı hicbir sorunum yokki
O zaman iş bulmadan ayrılmak akıllıca değil. Bölüm değiştirmem diyorsunuz ama dışarda bölümünüzde iş var mı? Piyasa aşırı kötü.çıkarırsa haklarımı versin tabi ama bölüm değiştirme istemiyorum benim işimle alakalı hicbir sorunum yokki
avukatsınız sanırım öylemi?Yazılı bir kanıt, performans değerlendirme olmadıkça yemez. Savunma verin, sonunda ihtar verirse kabul etmeyin. Derdi 2 ihtar. Haklı fesih yapın kurumsalsa arabulucuya gidin.
Ya da İK'da güvendiğiniz biri varsa konuşun.
Olmadı ekip liderine beni istemediğin belli, ver paketimi gönder deyin uygun biriyse.
Eliniz güçlü demişsiniz ama neler kanıt, neler doğru yolla alınmış çok değişiyor mahkemede. Yüzlerce iş mahkemesine gittim.
Böyle durumlar maalesef genelde eleman gitmesiyle bitiyor, yöneticiye bir şey olmuyor ama detay anlatmanız lazım fikir vermemiz için
yaptıgı zaten kesinlike mobbing geldiginden beri uğraşıyor hertürlüO zaman sizi çıkartmak için uğraşıyor ve mobbinge doğru ilerliyor. Biriminizi değiştirme şansınız var mı yoksa haklarımı alıp çıkayım mı diyorsunuz.
Avukat değilim. İşveren tarafı için girdim. Hukuk ekinindeydim de.avukatsınız sanırım öylemi?
şöyle söleyim; benim elimde aylık, gün gün calısıtııgıma dair raporlar var sistem bunları kaydediyor
o ama sadece sözlü calısmadıgımı idda ediyor. bunları sistemden aldım ,ve savunmama da eklicem yazılı savunmayı daha vermemiştim.Sözlü olarak gerçekleşti henüz.. kullancılara bilgi vermediigmi dolasıyıla iş yapmadığımı söylemiş ama bunu da cürütecek bir mail çıktısı var bana fırsat vermeden maile hemen kendisi atlamış benim üzerimde baska iş yükleri varken , hic zaman tanımadan maile kendisi yazmıs sonrada IK'ya kullancılara dönmüyor demiş.
kanıtlayamadım tek şey şu olabilir hamileyken doktormun tavsiyesiyle iş yükümü azaltmam istendi , sadece gönüllü olduğum bir projeden cekildim. diger ana görevlerime devam ettim. ama hamileligimde verimsizsin diyerek yine kötü değerlendirildim gerci bunu da verilen puanla kanıtlayabilirim
oysaki yüzüme senin saglıgın ve bebeginki daha önemli demişlerdi ama sonrasıda öyle olmadi
Hayırlısı bakalm imzalamıcam aklımdaAvukat değilim. İşveren tarafı için girdim. Hukuk ekinindeydim de.
Bakın detaylar teferruat. İddiasını ispatlamakla yükümlü o. O savunma talebi kanıtsız performanssızsın diyorsa o da suç. Savunma almak bi şey değil mesele ihtar sayısı. İhtarı imzalamayın. Ve sakin olun şu an panikletiyorlar sizi.Benim