Merhaba,
İşimi yapmam için araç zorunlu. Ancak yaklaşık bir ay önce kullandığım şirket aracı bozuldu ve tamirde tabii ben de evde oturuyorum.
Firma bana rapor yazmadığım için ihtar cekmiş ve rapor yazmazsam iş akdini feshedebileceklerini belirten bir mail göndermisler. Firma merkezi baska sehirde.
Önce aradım yetkilileri telefonları açmıyorlar. Ben de mail yazdım; calışmadığımi biliyorsunuz hikaye mi yazmamı istiyorsunuzun kibarcası şeklinde. Ya aracı tamir ettirin ya da isten çıkaracaksanız haklarımi verin dedim uygun bir dille. Uzerinden iki gün geçti ses yok.
Arasam açmıyorlar yazsam yanıtlamıyorlar daha kötüsü yapilması gereken bazı isler var onları halletmek istemesem de bu sefer de ben suçlu olucam ama belki de işime son verdiler bana soylemiyorlar o zaman hala bu firma adına neden koşturayım ki?
Hukuki olarak ne yapmam lazim onu da bilemiyorum. Yani onlardan bir haber çikana kadar hic bir iş yapmasam beni hatalı bulup kilifina uydurup icerde kalan paramı vermezlerse diye endise ediyorum maalesef baskalarına benzer şeyler yapmıslar.
Önerisi olan var mı, ne yapmalıyım?