Neden konu sahibinin hevesini kırıyorsunuz ki, şu an okuyacak durumu olsa sanıyorum okurdu, şu an sadece işe ihtiyacı varmış. Gayet de açık bir şekilde ifade etmiş bunu.Mezun olmadan o işe seni almazlar bilesin ilanlarda hep üni mezunu istiyorlar , sen nerde yaşıyorsun , masallar dünyasında mı , hayal dünyasından vazgeç mezun olmaya bak lise mezunu o işi yaptırmazlar bilesin ,
Neden konu sahibinin hevesini kırıyorsunuz ki, şu an okuyacak durumu olsa sanıyorum okurdu, şu an sadece işe ihtiyacı varmış. Gayet de açık bir şekilde ifade etmiş bunu.
Ayrıca tıbbi mümessillik için üniversite şartı kesinlikle aranmıyor. Hatta en az lise mezunu olma mecburiyeti ve sınav şartı getireceklerdi geçen yıl, o da 2019'a ertelendi (bunu habere denk geldiğimden biliyorum, meslekle ilgim yok). Şuan lise diploması şartı bile yok. Bir çok şirket en az lise mezunu diye veriyor ilanları da, önemli olan prezantabl, insan ilişkileri iyi olması ve esnek çalışma saatlerine uyabilmesidir kişinin. Lisans eğitimi gerektirmez. Eleman ihtiyacı varsa bir şirketin ve başvuran kişinin iletişim becerilerinin iyi olduğunu düşünürlerse, neden almasınlar?
L Laurel keşke bir bağlantım olsa da yönlendirebilsem ama siz yine de yılmayın. Birinden biri mutlaka dönecektir. Bulduğunuz her ilana başvurun. Yine de tıbbi mümessillik dışında iyi firmalarda satış tipi işlere de bakın derim. Çok farklı değil iş yapıları, tabi firmaya ve satış yapılacak sektöre göre kolaylıkları ve zorlukları olabilir, genelde bir eğitim de verir şirketler, artık siz ona göre değerlendirirsiniz.
Umarım bir an önce bir kapı açılır. Bol şans dilerim.
Mezun olmadan o işe seni almazlar bilesin ilanlarda hep üni mezunu istiyorlar , sen nerde yaşıyorsun , masallar dünyasında mı , hayal dünyasından vazgeç mezun olmaya bak lise mezunu o işi yaptırmazlar bilesin ,[/QUOTE
Sektorden olmadığınız cok açık lafim yok
Ama hayata dort elle sarilmaya çalışan birini incitmeniz çok yazık!
Benim etrafimda oldukça çok lise mezunu iki yıllık diploma işi değildir satış insanları elemek için isteniyor konusmaniz hitabiniz giyiminiz tamamsa ki bunlar he insanda zaten olmali bir de satma isteginiz varsa gerisi boş
Canım seni en iyi anlayacaklardanım durumuna en yakın biri olarak.Bende boşanma kararı vermek üzereyim senden bir artım bu süreçle uğraşırken dün mezun oldum okulumdan ama 1eksim hamileyim,eksi derken hanımlar yüklenebilir tek başıma her yere suğardım belki ama şimdi bir de çocuğuma bakabilecek güce sahip olmam gerekiyo,annem babamla olan durumumsa seninkinden hallice...Bende kime gitsem ne yapsam nerelere yazsam diye oraya buraya saldırır oldum,insanda hep bir umut,belki bir yerden el uzatan çıkarda sihirli bi dokunuş olur umudu... Umudunu kaybetme arkadaşım,umudunu kaybeden hiçbir şey yapamaz ama biz ve bizim gibilerin yüzüne kader gülecektir ve dik duruşumuzla her şeyin üstünden gelebiliriz.Allah yardımcın olsun,iş bulursan mutluluğunla mutlu olacak biri var burda,kesin gelip paylaş bizimle olur muArkadaşlar merhaba. Bu foruma ilk msjim olacak daha önceden sürekli takip ediyorum sizleri :)
Konumuza gelirsek esimden ayrılıyorum. Ailemi aradım ama ne annem ne de babam yanında bir yer bulabildi bana ... Kime gitsem nereye kossam her kapı kapandı yüzüme. Bu pazar günü evden ayrılıyorum ama ne gidecek yerim ne kalacak yerim var cepte de yok beş kurusum birde yanimda köpeğim çaresizlik içinde kivraniyorum. Canimin acisi zaten yetiyor bana birde bu durumlar eklenince üstüne cildirisin esigindeymisim gibi hissediyorum. Yine de yıkılmak yok bir şekilde devam etmek zorundayım hayata ve henüz 24 yaşındayım. Tibbi mumessil olmak istiyorum üniv okuyordum fr dili ve edb. son senemdi bu bu durumlardan dolayı okulu bıraktim. Sizden yardım istiyorum. Tibbi mumessil olmak için ne üniv mezuniyeti ne de tecrübe var ama kendime güveniyorum bir girebilsem herhangi bir firmaya eşşek gibi çalışıp başarılı olacağım. Çevrenizde Mumessil olan bana yardım edebilecek kimse var mi ? Ne olur bir el uzatın bir kapı açılsın artık dayanamıyorum.
Bu yorumu yapinca boyun uzadimi ?Mezun olmadan o işe seni almazlar bilesin ilanlarda hep üni mezunu istiyorlar , sen nerde yaşıyorsun , masallar dünyasında mı , hayal dünyasından vazgeç mezun olmaya bak lise mezunu o işi yaptırmazlar bilesin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?