İş ile alakalı

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.857
1.669
83
38
Kızlar selam
Çalıştığım firma da otel uçak rezervasyonlarını ben yapıyorum . Müdürüm rahatsızlandığından dolayı gidemedi seyahatine . Otel de yandı ve müdürüm kabul etmedi sağlık raporu sunduk falan . Şimdi gelmiş topu bana atmaya çalışıyor kendini savun senin hatan bilmem ne dedi . Kbakmayın ama nerede benim hatam neyse ufak bi tartışmadan sonra konu kapandı . Doğal olarak karşı firma mahkemeye vereceğiz dediler bu da bugün davet etti . Kız ben size şu saate kadar iptal edilirse ücret yanmaz dedim diye iddia ediyor ama ben böyle bir şeyi hatırlamıyorum . Yazılı yok telefonda söyledi desem dediği saatte 19 sn bi görüşmemiz olmuş onda da ben demiştim size yazdım bakar mısınız diye . O kadar giden çağrı kısmını online işlemlerden çıkardım. 19 sn kısa bir görüşme de ne konuşabilir ki ? Topu bana atacak müdürüm yada kızın elinde ses kaydı falan mi var sonuçta ben sadece benden giden konuşmaları görüyorum .. sanki ben hasta ettim adamı gitme dedim . Hadi diyelim ses kaydı var ben söylemeyi unutmuşum faturasını bana mı ödetecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…