- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Hakaret dolandiricilik ise uzun sure devam etmeme vs gibi agir ve kanıtlanabilir haller dişinda hakli sebepler olamaz
satıştan siz mi sorumlusunuz? siz sorumluysanız o yurolar başına bela olmasın :STeşekkür ederim cevap için.
Satış ekibi değiştiğinden ötürü bazı hesap hataları olabiliyor yani mesela bir firmaya ürünü 10 cent az göndermişiz ama bir senede olmuş bu rakam 1000 € kimse de bakmamış ben de atladım. Bunu kullanabilirler mi dedim kendi kendimi sıktım.
satıştan siz mi sorumlusunuz? siz sorumluysanız o yurolar başına bela olmasın :S
Ben siparişlerden sorumluyum sisteme ben giriyorum. Ama faturayı kesen ben değilim. Olursa da ikimize olur bela. Eski maillere bakacağım şimdi bazen benim dışımda da sipariş girilebiliyor diyorum ya ekip çok az ve sistemsizlik var.
eşim daha iyi bilir akşam eve gelsin de sorayım. kimse farkında değilse durumun ala ama bi yerden patlak verirse tazmin isteyebilir şirket.
Sizi işten çıkarırlarsa yine tazminatınızi odemek zorundalar.. kasten ise zarar vermiş olsaydınız işten çıkarma söz konusu olabilirdi.. Bu durumda olacağını düşünmüyorum.
evlilik tazminatı almayi düşündüğümüz den bahsetmiştiniz. evlendikten sonraki süreçte ve dilekcede bu gerekçeyle isten ayrılmak istediğinizi belirtmenizi tavsiye ederim. Şimdiden mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?