- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Şuan o aciklama bana da kafayi yedirtti sabah sabah kalakaldim koltuğumda...kpssden gece gündüz çalışıp eml mezunu olmama rağmen dışardan önlisans okudum 85 aldım.sıralamam gayet iyi.ama maliye bakanı sürekli ekranlarda çıkıp çıkıp bu sene öğretmen ve sağlıkçı alacağız geriye bişey kalırsa( burada sırıtıyor) diğer bölümlere atama yaparız.sıralamam 198 bölümümde .normalde 920 kişi falan alınıyor.ama ben artık iyice umudumu kaybettim.o kadar şanssızım ki kpssye giriyorm puanım yetiyo ama adam almıyolar bu seferde.neye elimi atsam kuruyup kalıyo arkadaş .
nolucak böyle bu gençliğin hali.okusak bi dert okumasak bi dert.gelecek telaşından kafayaı yemek üzereyim
kpssden gece gündüz çalışıp eml mezunu olmama rağmen dışardan önlisans okudum 85 aldım.sıralamam gayet iyi.ama maliye bakanı sürekli ekranlarda çıkıp çıkıp bu sene öğretmen ve sağlıkçı alacağız geriye bişey kalırsa( burada sırıtıyor) diğer bölümlere atama yaparız.sıralamam 198 bölümümde .normalde 920 kişi falan alınıyor.ama ben artık iyice umudumu kaybettim.o kadar şanssızım ki kpssye giriyorm puanım yetiyo ama adam almıyolar bu seferde.neye elimi atsam kuruyup kalıyo arkadaş .
nolucak böyle bu gençliğin hali.okusak bi dert okumasak bi dert.gelecek telaşından kafayaı yemek üzereyim
büro yönetimi canım.inş atanırım bi çok şey buna bağlıÖn lisanstan okuduğunuz bölüm nedir? Eğer alımları iyi olan bir bölüm ise hazirana düşebilir puanlarınız ama yok 3001 ci iseniz haziranda olmasa da en kötü son atamaya kadar atanırsınız. Bu kadar umutsuz olmayın evde hiçbir şey yapmadan beklemek istemiyorsanız kendinize meşgul olacak bir şeyler bulabilirsiniz. Ben de atama bekliyorum ama sizin kadar umutsuz değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?