iş konusu

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
arkadaşlar küçük bi ilçede oturuyorum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim içime dert oldu:KK14::KK14:
ben devlete atanıcm büyük ihtimal haziran gibi.sevgilim askerde şu an.evliliğin sağlığı için ailemin de onaylaması için devamlı bi iş bulması lazım özel sektörde olucak çünkü lise mezunu.dışardan aöf okuyacak büyük ihtimal ama okusa da devlete girmek zaman alıcak .Özel sektörde iş bulabilir mi sizce? ne iş bulabilir ? yardmcı olur musunuz? :cry::cry: ailem zaten onaylamıyor bizi işi yok diye. :cry: askerden gelince düzelir herşey umarım.

Lise mezunu olarak özelde iyi kazanacağı bi iş bulması zor gibi.

Kpssye lise mezunu olarak girse? Yüksek puan alırsa atanır. O sırada hem okur, hem çalışır olmaz mı?

lise mezunuysa kpss çok düşük bir ihtimal hatta düz lise mezunuysa hatta imkansız bile denilebilir..2 milyon kişi sınava girdi ve sadece 512 kadro açıldı liseliler için..

arkadaşlar küçük bi ilçede oturuyorum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim içime dert oldu:KK14::KK14:
ben devlete atanıcm büyük ihtimal haziran gibi.sevgilim askerde şu an.evliliğin sağlığı için ailemin de onaylaması için devamlı bi iş bulması lazım özel sektörde olucak çünkü lise mezunu.dışardan aöf okuyacak büyük ihtimal ama okusa da devlete girmek zaman alıcak .Özel sektörde iş bulabilir mi sizce? ne iş bulabilir ? yardmcı olur musunuz? :cry::cry: ailem zaten onaylamıyor bizi işi yok diye. :cry: askerden gelince düzelir herşey umarım.
Ne tür bir liseden mezun,düz,meslek?

mesleklisesi bilgisayar mezunu.özel güvenlik falan olur mu diye düşünüyorum ama.silahlı .1400 falan alsa kafi..ben de çalışcm zorluk yaşamayız zaten.devlet memurlğu gelirse bna hazirnda yüzde 90 gibi ama.
Özel güvenlik için kursa gitmesi gerek,sertifika alması gerek,meslek lisesi mezunu olduğu için KPSS sınavına girebilir 2 yıl sonra atanma şansı düz liseye göre daha yüksek,bilgisayar şirketlerine başvuru yapabilir.

Özel güvenlik için kursa gitmesi gerek,sertifika alması gerek,meslek lisesi mezunu olduğu için KPSS sınavına girebilir 2 yıl sonra atanma şansı düz liseye göre daha yüksek,bilgisayar şirketlerine başvuru yapabilir.
bu ülkede tatmin olabilceğin bi iş sahibi olmak gerçekten başlı başına bir mesele.Allah herkesin yardımcısı olsun.Özel güvenlik daha mantıklı gibi geldi o da bir seçenek olucak bizim için.çünkü devamlı bi işi olması lazım.

Askeriyede kalma gibi bir düşüncesi yok mu?

denedik olmadı o ya :KK43: uzmanlık için başvurduk fakat almadılar orda bile torpil var.ki sevgilim çakı gibidir komando raporu bile varken olmadı.

Aaa :( askerlikle ilgili haberleri okumuşşundur mutlaka Sözleşmeli er alacaklardı baya birde komandoydu sanırım.. Almamaları ilginç çünkü benm askerimin oldugu yerde ilkokul mezunları kalmıs yani bilemedim:KK17:

Aaa :KK43: askerlikle ilgili haberleri okumuşşundur mutlaka Sözleşmeli er alacaklardı baya birde komandoydu sanırım.. Almamaları ilginç çünkü benm askerimin oldugu yerde ilkokul mezunları kalmıs yani bilemedim:KK17:
evet birilerini ayarlamışlar.benim askerimin de dişleri yamukmuş bahane bu.çocuğun inci gibi dişleri var.dümdüz.o girenler komutanlarının torpilleriyle giriyorlarmış.

evet birilerini ayarlamışlar.benim askerimin de dişleri yamukmuş bahane bu.çocuğun inci gibi dişleri var.dümdüz.o girenler komutanlarının torpilleriyle giriyorlarmış.

Hııııı olabilir :( zaten askeriyede mantık yok baya da Saçma bahane bulmuşlar :/ hakkında hayırlısı ;)

Sevgilim daha yeni sinava girdi kazandi torpilimiz yoktu suan saskinim dislerine ne zaman bakmislar ki saglik raporunu alirken disci bile yok

Back
X