is konusunda belirsizlik

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba ben 2021 de mezun oldum ve bu sene kpss ye girdim . Buyuk bir hata yapip alan sinavina girmedim sadece p3 puanim var . Bolumumden pek fazla atama yok olsa da benim puanim 83 yani cok yetersiz . Banka ilanlarina denk geldim. Servis gorevlisi olarak calismak zor mu ? Sinavlarina daha once katilan var mi ? Nerden calismak gerekiyor ? Bu arada bolumum Hukuk fakultesi yani maliye vs ogrenmedim okulda

Hakimlik sınavına başvurdunuz mu? Kasım başlarında icra müdürlüğü sınavı başvuruları açılacak kpss istemiyor ona kesin başvurmalısınız

Hakimlik sınavına başvurdunuz mu? Kasım başlarında icra müdürlüğü sınavı başvuruları açılacak kpss istemiyor ona kesin başvurmalısınız
Merhaba simariklik gibi algilamayin ancak hakimlik icin yeterli torpilim yok icra muduru ise o kadar fazla yer degistiriyormus ki , biz de yillarcaa yer degistirdik tayin yuzunden:( Bende artik travma oldu

Bölümünüz nedir ve yabancı dil seviyeniz ne durumda?

Merhaba simariklik gibi algilamayin ancak hakimlik icin yeterli torpilim yok icra muduru ise o kadar fazla yer degistiriyormus ki , biz de yillarcaa yer degistirdik tayin yuzunden:KK43: Bende artik travma oldu
Benim arkadaşım hakimliği torpilsiz kazandı, inanın aynı seviyede torpil banka mülakatlarında da var. İcra müdürlüğünün de iş güvencesi var ve maaşı gayet iyi. İyi yerleri daha denemeden bu kadar seçip elerseniz banka koşullarında hiç rahat edemezsiniz çünkü çalışma koşulları ağır ve istedikleri zaman işten çıkarırlar

Malûm terör davalarından dolayı cok fazla hakim gorevsen alindi. Hakim aciginin hala cok fazla oldugunu duyuyoruz. 10 yil hic hakimlim yapmamis bankacilik yapmis arkadasim atandi, düşünün. Bu fırsatları değerlendirin

İcra Müdürlüğü için de, Ege' de, Akdenizde, Izmir'e, Antalya'ya yakın güzel bir ilce seçin. Kazancınız iyi, geçim koşullarınız rahat, hafta sanaldınız keyifli olur. Bu seçeneği de elemeyin.

Benim arkadaşım hakimliği torpilsiz kazandı, inanın aynı seviyede torpil banka mülakatlarında da var. İcra müdürlüğünün de iş güvencesi var ve maaşı gayet iyi. İyi yerleri daha denemeden bu kadar seçip elerseniz banka koşullarında hiç rahat edemezsiniz çünkü çalışma koşulları ağır ve istedikleri zaman işten çıkarırlar
Icra mudurlugununu istememe sebebim 2-3 Yilda bir tayin durumu olmasi ailem yuzunden cok yer degistirdik ve annem surekli Sikayet edip aglardi . Hakimlik sinavinda 90 alip elenen arkadasim oldu , Türkiye 4. elediler . Eski sevgilim savci oldu onun da torpili bakandi direkt :(

İcra Müdürlüğü için de, Ege' de, Akdenizde, Izmir'e, Antalya'ya yakın güzel bir ilce seçin. Kazancınız iyi, geçim koşullarınız rahat, hafta sanaldınız keyifli olur. Bu seçeneği de elemeyin.
2-3 yilda bir tayin oluyorlar kimse bilmiyor galiba ama es durumu icin bile en fazla 8 yil

Sizin yerinizde olsam 2023 alan sınavına hazırlanırım ve YDS yi de halletmeye çalışırım. 2021 daha çok yeni mezunsunuz. Canınızı sıkmayın.
Yds ye girmeyi dusunuyorum 2023 de ancak tekrar kpss den cok korkuyorum . Baya calistim aslinda girip Bundan kotu olursa yikilirim

Icra mudurlugununu istememe sebebim 2-3 Yilda bir tayin durumu olmasi ailem yuzunden cok yer degistirdik ve annem surekli Sikayet edip aglardi . Hakimlik sinavinda 90 alip elenen arkadasim oldu , Türkiye 4. elediler . Eski sevgilim savci oldu onun da torpili bakandi direkt :KK43:
Demek istedikleri, daha denemeden vazgeçmeyin. Herkes biliyor torpil olduğunu.

Yds ye girmeyi dusunuyorum 2023 de ancak tekrar kpss den cok korkuyorum . Baya calistim aslinda girip Bundan kotu olursa yikilirim
Ama şu anki puanınızla herhangi bir kurum sınavına giremezsiniz. Sizin alan sınavına hazırlanmaktan başka çareniz yok. Uzmanlık sınavlarına girebilirsiniz. BDDK, SPK, bakanlıklar vs. Bunlar için de alan puanına ihtiyacınız var. Siz niçin p3’ten hazırlandınız ki direkt alan çalışmalıydınız.

Ama şu anki puanınızla herhangi bir kurum sınavına giremezsiniz. Sizin alan sınavına hazırlanmaktan başka çareniz yok. Uzmanlık sınavlarına girebilirsiniz. BDDK, SPK, bakanlıklar vs. Bunlar için de alan puanına ihtiyacınız var. Siz niçin p3’ten hazırlandınız ki direkt alan çalışmalıydınız.
Cunku avukat alimi p3 puani ile yapiliyor . Ben uzmanliklar da bu puan turu ile alim yapar diye dusunmustum . Dershaneye vs gitmeyince cok fikrim olmadi :( keske arastirip buraya sorsaydim

YDS sınavına girip hava trafik kontrolörlüğünü araştırın. Bölüm şartı yok. Ocak ayında maaşları tahminen 50 bini bulur. Hava desen hava, prestij desen prestij. En önemlisi insanla uğraşmak yok. Çalışma şartları inanilmaaaz rahat. İstediğin an Avrupa kapısı açık. Kız kardeşim yapıyor bu işi. Ünv sınavında benden düşük almıştı havacılık yazdık oradan devam etti. YDS 90 kpss 83tü. Daha dün konustuk Belçika'ya gitmeyi düşünüyor. 18 bin Euro maaşı varmış.

YDS sınavına girip hava trafik kontrolörlüğünü araştırın. Bölüm şartı yok. Ocak ayında maaşları tahminen 50 bini bulur. Hava desen hava, prestij desen prestij. En önemlisi insanla uğraşmak yok. Çalışma şartları inanilmaaaz rahat. İstediğin an Avrupa kapısı açık. Kız kardeşim yapıyor bu işi. Ünv sınavında benden düşük almıştı havacılık yazdık oradan devam etti. YDS 90 kpss 83tü. Daha dün konustuk Belçika'ya gitmeyi düşünüyor. 18 bin Euro maaşı varmış.
Evet Bende yds dusunuyorum tesekkur ederim bakicam

Icra mudurlugununu istememe sebebim 2-3 Yilda bir tayin durumu olmasi ailem yuzunden cok yer degistirdik ve annem surekli Sikayet edip aglardi . Hakimlik sinavinda 90 alip elenen arkadasim oldu , Türkiye 4. elediler . Eski sevgilim savci oldu onun da torpili bakandi direkt :KK43:
Bu söyledikleriniz bankalarda da oluyor herkes birbirinin tanıdığı artık. Torpilsiz olana kadar denemekten başka çare yok 0 torpilsiz yer istiyorsanız tek çareniz özel hukuk bürolarına başvurup asgari ücrete başlamak.

Bu söyledikleriniz bankalarda da oluyor herkes birbirinin tanıdığı artık. Torpilsiz olana kadar denemekten başka çare yok 0 torpilsiz yer istiyorsanız tek çareniz özel hukuk bürolarına başvurup asgari ücrete başlamak.
Evet oyle maalesef her yerde torpil var ama Benim bakan tanidigim yok :( ulasmam da imkansiz …2-3 yil Hakimlik sinavi ile ugrasip asgari ucrete bile is Bulamayan arkadaslarim oldu yuksek puan aldim atanirim diye dusunduler ama olmadi maalesef .. yds ye yonelicem

Back
X