- 11 Mart 2013
- 33.519
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.635
- 798
- 32
arkadaşlar ben işletme fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim liseden mezun olduğum yıl yaz tatilinde kendime iş bulmuştum bir gsm operatörünün iletişim merkezinde o zaman kendi paramı kazanmak ve zaman geçirmek için bulmuştum hiç ihtiyacım yoktu aslında çok ciddi çalıştım patron ve çalışma arkadaşlarım beni çok sevdiler üzerime düşen görevi tam yaptım üniversiteye başladım hazırlığın yaz tatilindede yine aynı firmada çalıştım orda pazarlama yeteneğimin geliştiğini düşünüyorum an geliyor bir telefon satmaya çalışıyoruz müşteriye an geliyor bi tarife bence sektör zor çok insanla muhattap olunuyor buda benim insan ilişkilerimi kuvvetlendirmişti okuldaki hocalarım duyduklarında çok iyi yaptığımı bunun beni geliştireceğini söylüyorlardı bu yıl yine çalışıcam fakat ilk başta başka bir sektörde çalışmak istedim o aralarda hocalarımdan bir tanesi istersem bana iş ayarlayabileceğini söylemişti bende tamam demiştim görüşelim bu konuyu demiştim hocayla görüşmeden önce kararımı değiştirdim ve yine gsm merkezinde çalışmaya karar verdim neyse bugun hocayla görüşmeye gitmiştim başka bir konu için hocaya ben gsm de çalışmak istiyorum dedim hocada bir inşaat firmasına danışmanlık yapıyor yönetim konusunda bana dediki firmada çalışacaktın ev satacakmışım hani inşaatta bay yada bayan satış danışmanları gelen müşteriye evi anlatıyor öyleymiş bu daha zor bir işmiş bana daha çok katkı sağlarmış para almayacakmışım sadece öğle yemeği o kadar bir nevi staj dedi düşün konuşuruz dedi ben istemiyorum pek hoca firmaya ben size bedava çalışacak eleman buldum banada ilgili hoca konumuna gelmeye çalıştığını düşünüyorum bana dediki sen kolaya kaçıyorsun bildiğin ortamda kendini iyi hissettiğin ortamda çalışmak istiyorsun tabi bunda parada etkili dedi biraz bozuldum açıkçası sizce gsm mi daha geliştirir pazarlama yönümü yoksa emlak mı üstelikte gidip inşaatta durucam satış ofisinde tutup 2 adam gelse evi gezdir deseler ben nasıl 2 adamla inşaata çıkıyım diye düşündüm sizce nasıl bir karar vermeliyim şimdiden teşekkür ederim