• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ortamı sosyal ilişkiler

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
Merhaba arkadaşlar benim sorunum iş hayatımda fazla alıngan olmamla alakalı.sabah iş arkadaşım günaydın derken içten demediyse noldu acaba naptım? diye tedirgin oluyorum.Örneğin bişey rica edilecek ben de yapabilecekken neden benden istemediler? İşe ortak arabalarla gidiyoruz mesela yakın sandığım kişiler bnm arabamla gelmeyip alakasız biriyle gidince buna da alınıyorum.bensiz bir yere gittiklerinde alınıyorum falan filan.. sevilmeyen biri gibi bi izlenim oluşturmiyim öyle değil ama bu sosyal ilişkiler konusunda rahat olamıyorum sizce psikiyatriye gitmem gerekli mi?

Ay yapmayın böyle nolur. Etrafınızdaki insanlar için çekilmez olursunuz vala. Şöyle düşünün iş arkadaşınız içten günaydın dese ne demese ne? Onun sizin hayatınızdaki önemi ne kadar? Ya da arabanıza binmediler, kendileri bilir. Yani bu insanlar sizin için ne kadar önemli ki onların umursaması önemli olsun?
Bende böyle kötü hissedeceğim zaman hep bu soruyu sorarım kendime. O kim? Benim için önemi ne? Bu soruların cevabı genelde kendime olan sevgimi hatırlatır (:

Hayir ilaca gerek yok degmiyor bunu bilin kimse icim üzülmeye degmiyor kitap okuyabilirsiniz kisisel gelişim. O güzel ruhuna yazik degilmi üzülmek
Aynen ya ne gerek var ilaca milaca o ilaçların bedene yan etkisi olmuyor mu sanki? Ben hasta olduğumda bile çok mecbur kalmadığım sürece ilaç kullanmıyorum neden elalemin her davranışının altında yatan anlamı kafaya takmamak için ilaç kullanılsın? İş arkadaşıyla samimiyet iyi değil zaten boşver konu sahibi

Merhaba arkadaşlar benim sorunum iş hayatımda fazla alıngan olmamla alakalı.sabah iş arkadaşım günaydın derken içten demediyse noldu acaba naptım? diye tedirgin oluyorum.Örneğin bişey rica edilecek ben de yapabilecekken neden benden istemediler? İşe ortak arabalarla gidiyoruz mesela yakın sandığım kişiler bnm arabamla gelmeyip alakasız biriyle gidince buna da alınıyorum.bensiz bir yere gittiklerinde alınıyorum falan filan.. sevilmeyen biri gibi bi izlenim oluşturmiyim öyle değil ama bu sosyal ilişkiler konusunda rahat olamıyorum sizce psikiyatriye gitmem gerekli mi?
Fazlasıyla alıngansınız bence. Biraz rahat olmayı deneyin. Bu alınganlığınızı karşı taraf da hisseder, sizin yanınızda rahat olamaz. Salın gitsin..
Açıkçası alıngan insanlarla nasıl konuşacağımı şaşırıyorum ben. Böyle desem alınır mı, şöyle yapsam kafaya takar mı derken bir süre sonra ilişkiyi bitiriyorum.

Back
X