- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Maaş kısmı işe başlama tarihi maaşın verileceği son ay bunları hatırlıyorumBoş olan kısımları hangi bölümdeydi? Geri kalan yerlerde ne yazıyordu hatırlıyor musun?
Mecburdum ben geçmiş konularıma bakarsan anlarsınBen imzalamazdım
bi örneğini alma imkanınız yok mu?
yani muhtemelen sözleşme standarttır ve personele imzalatmak için uygun kısımları boş bırakıp hazırda bekletiyolardır.
Evet sgk yı maaşı herşeyi konuştuk sekreterde ne konuştuysanız onlar eklenecek dedi bende kurucu imzalaynca ben kopyasını almak istiyorum dedim tamam dediler
sonuçta maaşınızı konuştunuz değil mi?
işe giriş için de sigortanızı takip edebilirsiniz e devletten eğer güvenmiyosanız.
Evet konuştum tabi bi örneğini de alabilir miyim dedim hoca imzalaynca Tamam dedilerbi örneğini alma imkanınız yok mu?
yani muhtemelen sözleşme standarttır ve personele imzalatmak için uygun kısımları boş bırakıp hazırda bekletiyolardır.
sonuçta maaşınızı konuştunuz değil mi?
işe giriş için de sigortanızı takip edebilirsiniz e devletten eğer güvenmiyosanız.
Herşeyi okudum sıkıntı olmaz dedim nasıl olsa anlaştım dedim off delireceğim ya acil ihtiyacım vardı çalışmak istiyorsan imzala gelince hallederim ben dedi bilmiyorum ben ne yaptımben olsam asla imzalamazdım
imzaladın madem vakit kaybetmek sözleşmeyi görmek istediğini bazı yerlerinin boş olduğunu ama işyerinize güvendiğiniz için imzaladığınızı ama görmek istediğinizi belirtin
bir daha da asla görmediğiniz şeyi imzalamayın
belki de adam ilk 3-4 ay ücretsiz sonra askeri ücret diye yazacak yada ne bileyim çalışma saatleri dışında ki çalışmadan ücretsiz diye yazacak ?
çok mu zenginsiniz de imzalıyorsunuz, ne olduğunu bilmediğiniz birşeyi
İşin başlama tarihi Eylül başlamadan vazgeçsem sorun olur mu???
Boş kısımlar olduğunu belirttim özellikle onlar sen imzala sorun olmaz dediler bende tamam madem dedimşartlar iyi mi kötü mü bilmiyorsun ?
iyi ise devam edin
ama muhakkak suretini alın
şuan korktuğunuz için vazgeçmek istiyorsunuz bir bakın içeriğine boş kalan kısımlarına panik yapmayın her yerde kötü çıkmaz belkide iyi insanlardır
ama ben şirket sahibi olsam boş alanları görmeden imzalayan birine yol verirdim
yarın birgün şirket adına biryere imza atıp başımızı yakmasın diye (kusura bakma)
Orası öyle de en önemli yerleri boş kaldı öncesinde konuşup anlaştığım için de güvenmek istedim umarım sorun edilecek bi durum yokturİş sözleşmesi zorunlu olarak her iş yerinde uygulanır bazı önemsiz detaylar boş bırakılmıştır olur bu problem yaratacak bir şey yok
Mecbur çalışmak zorundayım zaten ilk maaşımı ekimde alacağım gerçekten zor durumdayım ve hayır diyemeyecek kadar zor durumdaydm o zaman imzalaynca kopyasını isterim ve içim rahatlamış olur inşallah iyi insanlardırKorkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. İşe ihtiyacın varsa bence çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?