meslek lisesinde okudum bölüm bilgisayar okucam zaten geçiş hakkı veriyorlaryaÎş ne bölüm ne
Îki yıl sonra ilerlemen mümkün mü
Dışardan okusan ne okuyacaksın
Neden lys ye girip 4 yıllık düşünmüyorsun vs vs
4 yıllık ben yapamam kafam basmıyor oku oku da elime birşey geçmiyorÎş ne bölüm ne
Îki yıl sonra ilerlemen mümkün mü
Dışardan okusan ne okuyacaksın
Neden lys ye girip 4 yıllık düşünmüyorsun vs vs
yine iki sene falan dayansam 20 bin kadar toplarım sonra tedavimi olurum çapraz bağ kopuğu var menisküs falan ünide dıştan okudunmu 2 + 2 yapamıyorsun zaten bu yüzden ilerleme şansım yok sadece elimde belge olur diye istiyorumÎş ne bulduğum üniversite de neden ilerleme imkanın olmasın
Rahatsızlığın varmış masa başı iş bulmanı sağlayacak meslek edinmen lazım
Asgari ücreti biriktirsen kaç lira olacak ki
Kafan da basar bir sürü okuyan var onların senden ne üstünlüğü var ki
yine iki sene falan dayansam 20 bin kadar toplarım sonra tedavimi olurum çapraz bağ kopuğu var menisküs falan ünide dıştan okudunmu 2 + 2 yapamıyorsun zaten bu yüzden ilerleme şansım yok sadece elimde belge olur diye istiyorum
Yanlış düşünüyorsun canım benim oku oku ne geçecek eline olur mu hic??? En basiti boyle sekreterler öğrenci gösteririz maaşın düşük olur vs diyemez!!!! Bence üniversite yi oku dayan 4sene sonra daha iyi imkanlarda çalısır olursun tedavini ,yoksa omur boyu sıkıntı cekersin . Allah şifa versin yardimcin olsun4 yıllık ben yapamam kafam basmıyor oku oku da elime birşey geçmiyor
Disardan okuyunca da olur 4e tamamlama ama tavsiyem 4yillik bolum yaz orgun okuyine iki sene falan dayansam 20 bin kadar toplarım sonra tedavimi olurum çapraz bağ kopuğu var menisküs falan ünide dıştan okudunmu 2 + 2 yapamıyorsun zaten bu yüzden ilerleme şansım yok sadece elimde belge olur diye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?