iş üniverste kararsızım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
şimdi ben bi iş buldum dizimdeki sakatlıktan ötürü paraya ihtiyacım var işte askari ücret vercekler diye sevindim ama oradaki sekreter bana üniverteyi napıcaksın diye sordu bende ya dondururum yada dıştan okurum dedim iki yılllık geçiş hakkım var bayan bana seni öğrenci olarak alırız dedi maaşım 600 e düşcekmiş öyle olunca bende tereddütte kaldım kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum liseden mezun oldum ünide kaydım yok okulun başlamasına daha baya var kayda 4 ay var zaten beni şimdiden öğrenci göstermeleri tuhafıma gitti acaba üniverteye gitmesemmi diye düşünüyorum ama elimde en azından bir belge olurdu diyede düşünüyorum ama askari üctrete ihtiyacım var iki yıllık okuyunca birşeyde olmucam ama bi belge olur diye düşünüyorum napıcağımı bilmiyorum lütfen bana fikir verin
ha bide üniversteyi dıştan okumak zormu

Îş ne bölüm ne

Îki yıl sonra ilerlemen mümkün mü

Dışardan okusan ne okuyacaksın

Neden lys ye girip 4 yıllık düşünmüyorsun vs vs

Îş ne bölüm ne

meslek lisesinde okudum bölüm bilgisayar okucam zaten geçiş hakkı veriyorlarya
işte ilerleme imkanım var ancak ünide yok üniye elimde belge olsun diye düşünüyorum
dizimdeki rahatsızlıktan ötürü para biriktirmek istiyorum

Îş ne bölüm ne

4 yıllık ben yapamam kafam basmıyor oku oku da elime birşey geçmiyor

Îş ne bulduğum üniversite de neden ilerleme imkanın olmasın

Rahatsızlığın varmış masa başı iş bulmanı sağlayacak meslek edinmen lazım

Asgari ücreti biriktirsen kaç lira olacak ki

Kafan da basar bir sürü okuyan var onların senden ne üstünlüğü var ki

yine iki sene falan dayansam 20 bin kadar toplarım sonra tedavimi olurum çapraz bağ kopuğu var menisküs falan ünide dıştan okudunmu 2 + 2 yapamıyorsun zaten bu yüzden ilerleme şansım yok sadece elimde belge olur diye istiyorum

Git üniye orada sosyal güvencen yoksa tedavi hakkın var ol ameliyatı ı para biriktirmeye neden bekleyesin

4 yıllık ben yapamam kafam basmıyor oku oku da elime birşey geçmiyor
Yanlış düşünüyorsun canım benim oku oku ne geçecek eline olur mu hic??? En basiti boyle sekreterler öğrenci gösteririz maaşın düşük olur vs diyemez!!!! Bence üniversite yi oku dayan 4sene sonra daha iyi imkanlarda çalısır olursun tedavini ,yoksa omur boyu sıkıntı cekersin . Allah şifa versin yardimcin olsun

Disardan okuyunca da olur 4e tamamlama ama tavsiyem 4yillik bolum yaz orgun oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…