Merhaba arkadaşlar , yarın yeni bir iş görüşmesine gideceğim,%95 olucak gibi,zaten görüştüğüm kişi de sizi erken saatte görüşmeye alalım çünkü bize çok uygunsunuz hemen gerekli evrakları toplarsınız haftaya kalmaz dedi, çok mutlu oldum çünkü gerçekten çalışmam lazım,evde boş oturmaktansa eve katkım olur, gerçekten çalışma hayatını da özledim amaa şöyle bir sorun var sabahtan beri düşünüyorum bir yol bulamadım, eğer işe kabul edilirsem izin günüm hafta içi 1 gün olacak,hafta sonu asla izin söz konusu değil ,çalışma saatlerim vardiyalı olacak 1 hafta 08:00-18:00 diğer hafta 10:00-22:00 ..ama benim erkek arkadaşım anadolu yakasında oturuyor, hemde taa en uçta s.g.havaalanının oralarda,onun şirketi hafta sonları kapalı,hafta içi saba09:00-18:30 çalışıyor..peki biz nasıl görüşücez? bu bana dert oldu,bana fikir verebilirmisiniz? benim izin günümde o çalışacak onun izin günlerinde ben,yakında değiliz ki çıkışlarda görüşsek zaten hafta da 1 gün görüşüyorduk! ne yapmalı ? önerisi olan varmı acaba?