İş ve Eş...Lütfen Yardım Edin...

Valla ben Ankara yı bilmiyorum.Ama İstanbul gibi yerden geldim, ne yollar çektim ben orada, burası hiçbirşey değil.En uzak yere 2 vesaitle gidiyorsunuz.İş bul diyorum nerden bulayım sana iş diyor.Bu akşam artık ya yarın için izin verir ya da artık kıyameti koparırım

İzin istersen alamazsın. İş artık rica minnet boyutunu aşmış. Bu şekilde devam edersen ilişkimize zarar verirsin de. Ben işime gidip seninle kaliteli zaman gecirmek istiyorum de.

10 yıl full time calısan bir insanın 6 ay amacsızca evde oturması tehlikleli, insanı depresyona sokar.

Ostim vs pek tekin yerler değil eşin haklı ama sende orda gezmeye gidecek değilsin, işine gidip geleceksin.

Arkadaşlar merhaba,

Ben İstanbul da bankacıydım ama evlilik sebebiyle şehir değişikliği yaptım.Ankara ya yerleştim.Açık kadro olmadığından banka beni Ankara ya tayin edemedi ben de üzülerek evlilik sebebiyle istifa ettim.

Şimdi iş bavuruları yapıyorum.Çok güzel yerlerden holdinglerden görüşme teklifleri geliyor ama çok uzak diye eşim göndermiyor.Halbuki bu holdinglerin servisleri var,büyük şirketler.Ama yok çok uzakmış,oraya gidemezmişiz.Çalışmamı da istiyor.10 yıldır çalışıyorum ben, kafayı yiyeceğim 5 aydır işsizim.Çok bunaldım.Yakın yerlerde bul çalış diyor.Ama ben Keçiörendeyim.Büyük ve güzel şirketler hep İvedik Organize Sanayi,Sincan,Ostim gibi yerlerde. Taşınmamaız falan da mümkün değil.

Ne yapayım ben şimdi? Sincan da çok güzel bir şirket görüşmeye çağırıyor beni,iş de çok güzel,şiket de.Ama eşim oraya görüşmeye bile gidilmez çok çok uzak dedi,ben internetten baktım gerçekten çok uzak ama sadece görüşmeye gideceğim sonuçta, bıktım artık ya, sen ne dersen de gidicem yarın dedim. Telefondda kavga ettik, boşuna gidemezsin gitmiyceksin oralara göndermem seni diyor.

Ne yapabilirim nolur yardım edin.Napayım yani bunca sene bankada çalıştım, temizlik çay işine mi gireyim yakın yerde bulacağım diye!!!Asla küçümsemek için söylemiyorum ama bütün güzel fırsatlar kaçıyor!

Şimdi şöyle bişey var o saydığınız yerlere kadın başınıza gitmek evet pek uygun değil, hani giden nası gidiyor ediyor doğru da eşinizin içinin rahat etmemesi doğru bence..

Şimdi şöyle bişey var o saydığınız yerlere kadın başınıza gitmek evet pek uygun değil, hani giden nası gidiyor ediyor doğru da eşinizin içinin rahat etmemesi doğru bence..

O saydığı yerlerde sokak ortasında mı çalışacak?

Servise binip işine gidecek akşam şirketten cıkıp evine gelecek.

Öyle mi dersiniz? Ben oraları bilmiyorum işte. Ama başka da güzel şirket yok büyük şirketler hep organize sanayi bölgelerinde. Diğer şehir merkezi olan yerler hep devlet kurumları, bakanlıklar falan,büyükelçilikler falan... Sincan 1. org san nasıl biryer biliyor musunuz?

Bence mesafeden degil, erkek calisanlarin cok oldugu isyerlerinden rahatsiz esiniz.

Sekerim, Ankara da trafik berbat, artik her yer birbirine uzak. Nereye giderseniz gidin serviste 1 saat surunmeniz garanti :)

Esiniz kiskaniyor derim :)

Öyle mi dersiniz? Ben oraları bilmiyorum işte. Ama başka da güzel şirket yok büyük şirketler hep organize sanayi bölgelerinde. Diğer şehir merkezi olan yerler hep devlet kurumları, bakanlıklar falan,büyükelçilikler falan... Sincan 1. org san nasıl biryer biliyor musunuz?

İşte orası cok uzak, nerdeyse polatlıda :)

Bence mesafeden degil, erkek calisanlarin cok oldugu isyerlerinden rahatsiz esiniz.

Sekerim, Ankara da trafik berbat, artik her yer birbirine uzak. Nereye giderseniz gidin serviste 1 saat surunmeniz garanti :)

Esiniz kiskaniyor derim :)

Ama gerçekten artık bıktım.Sabah işe giden insanlar nasıl katlanıyosa ben de katlanırım.Çok sıkıldım bunaldım.Bu zamana kadar ben kimseden para istemedim şunu bunu alacağım diye.Çok ağır geliyor artık bazı şeyler. Çalışmak istiyorum :(

İstanbulda insanlar karşıya geçerken trafik için Ankara'da uzak yer mi varmış acaba?! ilk defa böyle birşey duyuyorum... Yürüyerek gidebileceğiniz yerde çalışmanızı istiyor galiba eşiniz. Sakın pabuç bırakmayın, 10 yıllık emeğinize yazık değil mi? Ona size 'izin verme' hakkını vermeyin, siz de kendi kararlarını verebilecek bir bireysiniz.

Ben devlet memuruyum, y.mahallede oturuyorum ama işim Bilkentte, servisle eve gelmem 1 saati buluyor. Eşimse Ankara'nın bir ilçesinde çalışıyor. İş için, hele de Ankarada, "uzak" diye bir kavram olmaz. İnat edin, ısrarcı ve kararlı olun. Çalışıp kendi parasını kazanmak, sosyalleşmek, işe yaradığını hissetmek çok güzel... Baktınız eşiniz güzellikle anlattıklarınızı anlamıyor, kafanıza göre hareket edin. Düzeninizi bırakıp onunla evlenmek için Ankaraya gelmişsşiniz, sizi her türlü desteklemesi gerekiyor

Back
X