denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 1.595 125 123 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #1 Bu devirde is yeri açmak riskli biliyorum ama asgari ücretle bir yerde çalışmak da çok zor segem belgesi kiralayip sigorta acentesi açmak istiyorum Yada mali müşavir belgesini kiralayip muhasebeci de açabiliriz sizce hangisi daha çok kazandırır artıları eskileri nelerdir ankarada açacağım
Bu devirde is yeri açmak riskli biliyorum ama asgari ücretle bir yerde çalışmak da çok zor segem belgesi kiralayip sigorta acentesi açmak istiyorum Yada mali müşavir belgesini kiralayip muhasebeci de açabiliriz sizce hangisi daha çok kazandırır artıları eskileri nelerdir ankarada açacağım
aseeg Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 7.110 6.515 198 Adana 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #2 denizim84 .!.: Bu devirde is yeri açmak riskli biliyorum ama asgari ücretle bir yerde çalışmak da çok zor segem belgesi kiralayip sigorta acentesi açmak istiyorum Yada mali müşavir belgesini kiralayip muhasebeci de açabiliriz sizce hangisi daha çok kazandırır artıları eskileri nelerdir ankarada açacağım Genişletmek için tıkla... SİGORTA İÇİN BELLİ BİR PORTFÖYÜNÜZ OLMASI GEREKİYR ÇEVRENİZ VAR MI ?
denizim84 .!.: Bu devirde is yeri açmak riskli biliyorum ama asgari ücretle bir yerde çalışmak da çok zor segem belgesi kiralayip sigorta acentesi açmak istiyorum Yada mali müşavir belgesini kiralayip muhasebeci de açabiliriz sizce hangisi daha çok kazandırır artıları eskileri nelerdir ankarada açacağım Genişletmek için tıkla... SİGORTA İÇİN BELLİ BİR PORTFÖYÜNÜZ OLMASI GEREKİYR ÇEVRENİZ VAR MI ?
denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 1.595 125 123 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #3 hiç yok değil çevremde bayağı kişi var ama sıkıntı kazandıran bir melek mi çünkü çöpe atamam o parayı risk e de girmek istemiyorum
hiç yok değil çevremde bayağı kişi var ama sıkıntı kazandıran bir melek mi çünkü çöpe atamam o parayı risk e de girmek istemiyorum
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #4 Is ve kariyer bolumune konu acalim