iş yapayim dedim ölüyorum sancidan

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Evdeki tozlar agzima giriyor heryer ufanti toza alerjim var. 2 haftadir yatiyodum esim yetisemiyor dedim supureyim.

halbuki bazi yerleri oturarak supurdum oyle bir sanci girdki yumurtaliklarimi catalla oyuyor sanki 1.5 ayligim dusuk onleyoci tedavideyim ama sinirlerim cok bozuk ben evimi temizlemek istiyorum yapamiyorum kimsem yok moralim cok bozuk bana biraz moral verirmisiniz arkadaslar

Düşük riskin geçsin yaparsın niye zorluyorsun kendini yada her gün bir yeri süpür benim de riskliydi 7 ay süpürge atmadım eve eşim 2 haftada bir yapıyordu ama doğumdan sonra gönlümce temizliğimi yaptım karnınızdakine odaklanın yapacak bir şey yol yada kadın çağırın temizliğe

Düşük riskin geçsin yaparsın niye zorluyorsun kendini yada her gün bir yeri süpür benim de riskliydi 7 ay süpürge atmadım eve eşim 2 haftada bir yapıyordu ama doğumdan sonra gönlümce temizliğimi yaptım karnınızdakine odaklanın yapacak bir şey yol yada kadın çağırın temizliğe
bu Allahin cezasi korona olmasa cagiracagim vakalar 55bin oldu

heryer pislik icinde daha yolun basinda boyleyse insanin bir el atananin olmasi ne kadar kotu

heryer pislik icinde daha yolun basinda boyleyse insanin bir el atananin olmasi ne kadar kotu
Aynı durumdaydım ama risk ilk 3-4 ayda daha çok bu birkaç ay idare et ilerleyen aylarda da azar azar yaparsın

İlk zamanlar zor geçer sabredin. Ev pis kalsın ne önemi var ytın kitap okuyun. Canınızın çektiği yemekleri yiyin. Kimse gelip gitmiyor evlerimize. Akşamları eşinize hafif hafif bir şeyler yaptırın. 12. Haftadan sonra rahatlarsınız :)

Toza alerjim oldugu icin bugun grip gibi uhandim nefes alamiyorum toz beni tikiyor

1 haftadir supurucem dedi supuremedi hem iste calisiyor hem evde calisiyor ona da bisey diyemiyorum yoksa ben de isterim yatmayi zaten 2 haftadir da yatiyodum gecen sancilarim suan geri geldi cok kotuyum kendimi yetersiz hissediyorum sukursuzluge gidecek isin boyutu o yizden iyi dusunmeye calisiyorum ama psikolonim cpk bozuk

mide bulantisi bi uandan bas agrisi bi yandan gunde 4 ilac iciyorum daha coraspine baslayamadim bile kanama riski oluyor diye o diger yandan. işyerindekiler diger yandan

agliyorum beslenemiyorum duzgun bulanti beni cok zorluyor cocuk icerdr beslendi mi acaba ne oldu doktora daha 10 gun var.

neden daha erken cahirmadi beni onu dusunuyorum diger yandan. dusun dusun

toz alerjisi cok baska bisey burnunun icinin sizladigini kulaklarinin icinin vicir vicir yaptigini sueekli hapsurdugunu goxlerinin kasinip sulandigini derinde kabarciklar cikip kasindigini dusun

toz alerjisi cok baska bisey burnunun icinin sizladigini kulaklarinin icinin vicir vicir yaptigini sueekli hapsurdugunu goxlerinin kasinip sulandigini derinde kabarciklar cikip kasindigini dusun
Ben de de var canım. 10 sayfa yazarım buraya neler hissettirdiğini. Kocanın tebelliğini karnındaki sabiden mi cıkarman lazım alerjin var diye. Alerjiyi allah düşmanıma vermesin ama derdin alerji de değil. Öyle bi yazmışsın ki gebelik ayakbağı olmuş gibi yetersizlikten dem vurmuşsun. O yakındığın mide bulantılarını yaşamak için can veren bir yığın insan var burda.

Eşiniz her gün bir yeri süpürsün en azından siz o odadan cikmazsiniz. Yada mecbur yardımcı alacaksınız. Böyle riskli bir durumdayken süpürgeyi yerinden bile oynatmayin.

Evdeki tozlar agzima giriyor heryer ufanti toza alerjim var. 2 haftadir yatiyodum esim yetisemiyor dedim supureyim.

halbuki bazi yerleri oturarak supurdum oyle bir sanci girdki yumurtaliklarimi catalla oyuyor sanki 1.5 ayligim dusuk onleyoci tedavideyim ama sinirlerim cok bozuk ben evimi temizlemek istiyorum yapamiyorum kimsem yok moralim cok bozuk bana biraz moral verirmisiniz arkadaslar
Robot süpürge alın

Yapmamanız gereken şeyi yaparak hem kendinizi hem bebeğinizi tehlikeye atıyorsunuz. Eşiniz süpürebilir çok zor değil süpürmek

Eşiniz her gün bir yeri süpürsün en azından siz o odadan cikmazsiniz. Yada mecbur yardımcı alacaksınız. Böyle riskli bir durumdayken süpürgeyi yerinden bile oynatmayin.
isten cok yorgun geliyor 1 aydir supurmedi ha simdi ha sonra derken erteledi zor geliyor nedense artik dayanilcak hali kalmadi evin zaten bi odayi yaptim yerde oturarak onu da biraktim

bu ev nasi bu kadar toz oluyor anlamis degilim utu masasinin bacaklarina kadar toz heryer toz zaten dokulem saclarim heryerde . o saclari toplasak yeni 1 hali örülür

Eşiniz neye yetişemiyor pardon? 10 dk dır bir oda süpürülmesi holü mutfağı odayı katarsan yarım saatte bitti. Bunu iki güne bir tekrarlasa veya odaları günlere bölse 10 dk si da mi yok eşinizin sizin sağlığınız için ayıracak? Elinize Balık vermeyelim balık tutmasını öğretelim size. Bin yüz milyon gücünde moral pompalasak iki gün sonra süpürülmezse o ev yine toz.

Toz alerjiniz kaybetme riskiniz olan bebeginizden onemli degildir herhalde. Bu evin hali bu artik süpür süpüremiyorsan kendim yapcam diyin yapsın esiniz. Aileniz uzakta mi?

maddi acidan beni asiyor

doktorlar cok pahali gecen ay 5bine yakin odemem oldu

daha 1. ayda boyleyse sonrasi ne olacak.
2400 liralık olan xiaomi mjia 1c modeli var bende hamile kalmadan önce almıştım inanın iyiki almışım diyorum hep hem süpürüyor hem yerleri siliyor taksit imkanıda var 9 taksitle almıştım bende mesela aylık taksit miktarı bütçenizi aşmazsa kesinlikle tavsiye ederim

Back
X