Is yaşamına tekrar dönüş ve alışma dönemi

Rapunzel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
288
272
103
Kızlar merhabalar hayırlı günler.ben 2 sene önce dogum iznine ayrıldıktan sonra bir daha ise dönmedim.Istifa sebebim tamamen işimin farklı bir şehirde olması ve gitgide artan trafikle geç saatlerde eve geliyor oluşumdu.Simdi diyeceksiniz hamile kalmadan bilmiyor muydun yolun durumunu bile bile niye ayrıldın ya da hamilelikten once aklin nerdeydi?Ona da şöyle cevap vereyim ;ben ise başladığımda ve evlendiğimde trafik bu kadar berbat değildi.En geç 1 saatte evde olabiliyordum ama hamileligimin 37.haftasinda artık eve döndüğümde isten çıkış saatim ile aradan gecen zaman neredeyse 3 saat oluyordu.Sonra 6 ay dogum iznimi kullandım ve istifa etmeye karar verdim.Calistigim sure boyunca sabah 6'da evden çıkıyor ve aksam 9'lara doğru evde oluyordum.Eski isyerimde 5 yıl kadar çalışmıştım.Turkiye'nin en büyük şirketlerinden birisiydi.Oglum da artık 23 aylık.5 ay kadar önce iş aramaya başladım.Gorusmelere ve sınavlara gidiyorum.Hatta persembe gunu iyi bir firmanın sınavını geçtiğim ve ilk görüşmem olumlu olduğu icin 2.gorusmeye cagrildim.Allahimin izniyle olacak birgün inançlı ve umutlu biriyimdir.Calismayi cok ozledim;çok severim birşeyler üretmeyi aksam isten dönmelerimi ozledim ve yeni,hayirli bir is bulana kadar durmak yok cabalayacagim.Sizlere sormak istediğim ise şu;kariyerinize herhangi bir sebepten ara verdiğiniz oldu mu?Bu durumu yasayan arkadaşlar üzerlerindeki pası atarken zorlandilar mi?unuttugunuz seyler oldu mu?neler yaşadınız?

Ben 1 yıl ara vermiştim doğumdan sonra. Başta adapte olmakta zorlandım çünkü hem aklım kızımdaydı hem de sanki Doğum yaparken tüm hafızamı resetlemiştim:) Yavaş yavaş alıştım tekrar. Eski bilgiler de tekrar yüklendi:)

Ben 1 yıl ara vermiştim doğumdan sonra. Başta adapte olmakta zorlandım çünkü hem aklım kızımdaydı hem de sanki Doğum yaparken tüm hafızamı resetlemiştim:) Yavaş yavaş alıştım tekrar. Eski bilgiler de tekrar yüklendi:)
Oh super o zaman işiniz de hayırlısı olsun darısı basima

İşte ben. İlk çocuğumu Doğum yapınca ayrıldım. Yavrum iki yaşına girince işe döndüm. İstifa ettiğim kurum geri çağırdı beni. Çalıştım. İkinci çocuğumu doğurdum. Ücretli izinden sonra istifa ettim. Bunada 2 yaşına kadar bakmayı düşünüyorum. Sonra iş aramaya başlayacağım. Yani 1,5 yaşındayken iş aramaya başlarım herhalde. İşbulmak zor malum.
İlk işe döndüğümde zorlanmadım. Zaten bildiğim iş bildiğim kurumdu. Sadece fiziksel yorgunluk oluyordu. Gün boyu işte olmakla evde olmak farklı. İlk maaşımı alınca unuttum bu yorgunluğu. :KK76:2. haftada alışmıştım. İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok inşallah bulursunuz gönlünüze göre bi iş

İşte ben. İlk çocuğumu Doğum yapınca ayrıldım. Yavrum iki yaşına girince işe döndüm. İstifa ettiğim kurum geri çağırdı beni. Çalıştım. İkinci çocuğumu doğurdum. Ücretli izinden sonra istifa ettim. Bunada 2 yaşına kadar bakmayı düşünüyorum. Sonra iş aramaya başlayacağım. Yani 1,5 yaşındayken iş aramaya başlarım herhalde. İşbulmak zor malum.
İlk işe döndüğümde zorlanmadım. Zaten bildiğim iş bildiğim kurumdu. Sadece fiziksel yorgunluk oluyordu. Gün boyu işte olmakla evde olmak farklı. İlk maaşımı alınca unuttum bu yorgunluğu. :KK76:2. haftada alışmıştım. İnsanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok inşallah bulursunuz gönlünüze göre bi iş
Güzel dilekleriniz için tesekkurler.Amin inşallah bulabilirim evet zor gerçekten bu zamanda iş bulmak napalim yola devam

Back
X