iş yemekleri toplantıları canımı sıkıyor :(

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
merhaba hanımlar.
şu eşsiz iş yemeklerinden nefret ediyorum kızlar ya, bazen eşiminde benimde iş yemekleri oluyor ve eşsiz profesyonel bir yaklaşım değil ama ne yapayım kıskanıyorum işte. geçen hafta benim yemeğim vardı mesala eşim karışmaz bu tarz şeylere dıdırda yapmaz bu akşamda ben evde yalnızım :( bu durumdan hoşlanmıyorum ama yapacak birşey yok sanırım :( benm gibi bu ikilemi yaşayan varmı aranızda?

biliyorum prof. olmadığını bende katılmak zorunda oluyorum bu tarz yemeklere ama hoşlanmıyorum saol

Canım yapacak bir şey yok..
Ekmek parası :)
Bende bazen rahatsız oluyorum kıskanmanın ötesinde bende orada olmak,yemeklerden yemek istiyorum..Ama mümkün olmuyor işte..kaydirigubbakcemile3
Benim derdim aslında gırtlakmış sankizemuszemus
Ben çalışırkende eşim aynı rahatsızlığı hissederdi..opuyorumnanaktan
Normal bir durum sendekide..Sıkma canını:teselli:

Haaaa barda kutlama olayı..Bizim şirketin değil eşimin çalıştığı şirketin eğitimleri çok oluyor şehir dışında;genelde Antalya-Kıbrıs takılıyor şirket.Öyle..Dediğim gibi yapacak bir şey yok..

Aynen aynen müstakbel eşimin işide aynı şekilde.
ıstanbulda çalışıyor ve hep yemekler kutlamalar, etkinlikler, eğlenceler...Eğitimleri bile bu şekilde eğlenceli oluyor.

Yapacak birşey yok. Aynen ekmek parası.
Hem sizde çalışıyorsunuz ne demek olduğunu biliyorsunuzdur. Çoğu durumda eşsizde olsa katılması gerekir.

Orada çalıştığı sürece katılması gerekecek bunlara o yüzden canınızı sıkmamaya bakın :)

kutlama gibi şeyler olduğunda eşiniz ortaya bu fikri atsın "madem kutlama yapıcaz eşlerimizide çağıralım" desin. kimsenin hayır onlar gelmesin diyeceğini zannetmiyorum.

maalesef canım bu tarz eğlencelerde benim iş yerimde onunkilerde direk eşssizdir diye mail atyorlar. bu fikri ortaya koyduk ama kabul eden yok.

maalesef canım bu tarz eğlencelerde benim iş yerimde onunkilerde direk eşssizdir diye mail atyorlar. bu fikri ortaya koyduk ama kabul eden yok.

Eşli toplantı demek iki kat masraf demek
Genelde şirketler toplantıları bu yüzden eşsiz yapıyor

Back
X