- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Bence özür dileme, müdür sana zaten ısrarla kal demedi mi? Ben hem olayı hem o şahsı yok sayıyorum. İş dışında asla iletişimde olmak istemiyorum de. Kadında seni gönderemeyince resti kendisi çekmiş belli ki.
konunu eklememişsin ama ben hatırlıyorum. özür dilemeni gerektirecek bir durumda değilsin. dileme.
Ozur dilemeniz gereksiz ancak uzatmaniz da gereksiz. Is disinda konusmak zorunda degildiniz. Uzatirsaniz hakli iken haksiz duruma düşeceksiniz.senin yaşın x hanımdan küçük dedi kestim sözünü ben özür dilemekten gocunmam ama x hanımdan da özür dilemem dedim.
Evet resti çekmiş kendince ama bence geri adım atmabenim yaptığım hareketin aynısını yaptı sorunlu ya. nasıl baş edeceğim bununla
Ozur dilemeniz gereksiz ancak uzatmaniz da gereksiz. Is disinda konusmak zorunda degildiniz. Uzatirsaniz hakli iken haksiz duruma düşeceksiniz.
Evet resti çekmiş kendince ama bence geri adım atma
Ben o konuda da söylemiştim patron milletine güven olmaz diyerek.
Diğer kadını da seni pohpohladıkları gibi pohpohluyorlar.
Bence başka iş bak, kimi işveren kaos seviyor.
Patrona açık açık söyleyin.zaten huzurum yok ki burada. ben çalışkan birisiydim şuan kendimi beceriksiz hissediyorum hiç iş verilmediği için
Patrona açık açık söyleyin.
Buranın patronu sizsiniz sanıyordum ama arka planda o hanımmış.
Kusura bakmayın deyip istifa edin.
Bu patron da afedersin çok şerefsiz. Onun derdi işler yürüsün. Özür dileme bnce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?