iş yeri 2

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Is yeri

herkese hayırlı günler

konuyu ekleyebildim mi emin değilim idare edelim..

hanımlar bu olayların üstüne ben işe geldim, hak veren de oldu vermeyen de oldu.

cumartesi günü olay yaşandıktan ve ben gittikten sonra hiç bir şey olmamış ama ben dün mesaiyi bitirip eve gittikten sonra bu hanım oturup patronlara ağlamış ve bugün işe gelmedi.

büyük patron geldi konuştuk, küs olmanızı istemiyorum x hanım burada uzun yıllardır çalışıyor senin de bir saygısızlığını görmedim minvalinde bir konuşma yaptı ve ekledi ben bir çözüm yolu buldum senin yaşın x hanımdan küçük dedi kestim sözünü ben özür dilemekten gocunmam ama x hanımdan da özür dilemem dedim.

patron bu konu da ısrarcı bende dilememek konusunda ısrarcıyım, sabrım kalmadı diğer konumdan da bakabilirsiniz zaten tahammülü olan bir insan değilim.

müdüre, neden cumartesi günü ağlamadı da dün ağladı? ben çıkmadan rahat etmeyecek bu kadın dedim.

huzursuzum, mutsuzum.. kadından memnun değiliz deyip bu davranışları nedir anlayamadım. ne yapayım bir de bu konuda aydınlatın beni?

Bence özür dileme, müdür sana zaten ısrarla kal demedi mi? Ben hem olayı hem o şahsı yok sayıyorum. İş dışında asla iletişimde olmak istemiyorum de. Kadında seni gönderemeyince resti kendisi çekmiş belli ki.

konunu eklememişsin ama ben hatırlıyorum. özür dilemeni gerektirecek bir durumda değilsin. dileme.

Bence özür dileme, müdür sana zaten ısrarla kal demedi mi? Ben hem olayı hem o şahsı yok sayıyorum. İş dışında asla iletişimde olmak istemiyorum de. Kadında seni gönderemeyince resti kendisi çekmiş belli ki.

benim yaptığım hareketin aynısını yaptı sorunlu ya. nasıl baş edeceğim bununla

konunu eklememişsin ama ben hatırlıyorum. özür dilemeni gerektirecek bir durumda değilsin. dileme.

en üstte var bak ben sadece url olarak eklediğim için istediğimiz gibi olmamış :) sinirimden ölebilirim şuan, kadın haksız bildiğimiz haksız yani neden hala üste çıkmaya çalışıyor? asıl bana deli ve hasta dediği için o özür dilemeli

senin yaşın x hanımdan küçük dedi kestim sözünü ben özür dilemekten gocunmam ama x hanımdan da özür dilemem dedim.
Ozur dilemeniz gereksiz ancak uzatmaniz da gereksiz. Is disinda konusmak zorunda degildiniz. Uzatirsaniz hakli iken haksiz duruma düşeceksiniz.

Ben o konuda da söylemiştim patron milletine güven olmaz diyerek.
Diğer kadını da seni pohpohladıkları gibi pohpohluyorlar.
Bence başka iş bak, kimi işveren kaos seviyor.

Ozur dilemeniz gereksiz ancak uzatmaniz da gereksiz. Is disinda konusmak zorunda degildiniz. Uzatirsaniz hakli iken haksiz duruma düşeceksiniz.

Ben uzatmıyorum ki. patrona da söyledim eğer iş ile ilgili konuşuyor olsak evet haklısınız ama biz dedikodu yapıyoruz konuşmamız bu, bu yüzden de ben özür dilemem x hanımla dedikodu yapsam ne yapmasam ne dedim.

Ben o konuda da söylemiştim patron milletine güven olmaz diyerek.
Diğer kadını da seni pohpohladıkları gibi pohpohluyorlar.
Bence başka iş bak, kimi işveren kaos seviyor.

zaten huzurum yok ki burada. ben çalışkan birisiydim şuan kendimi beceriksiz hissediyorum hiç iş verilmediği için

zaten huzurum yok ki burada. ben çalışkan birisiydim şuan kendimi beceriksiz hissediyorum hiç iş verilmediği için
Patrona açık açık söyleyin.
Buranın patronu sizsiniz sanıyordum ama arka planda o hanımmış.
Kusura bakmayın deyip istifa edin.

Bu patron da afedersin çok şerefsiz. Onun derdi işler yürüsün. Özür dileme bnce de

Bu patron da afedersin çok şerefsiz. Onun derdi işler yürüsün. Özür dileme bnce de

ya hemde ne ş.refsizler. yahu ben evimde oturuyordum kendileri çağırdı illa gel diye madem yanında ki çalışana söz geçiremeyeceksin madem huyunu suyunu biliyorsun ne demeye beni çağırıyorsun

Back
X