iş yeri açmakla ilgili acil bilgi

aciksiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
36
0
86
İzmir
kızlar ben gelinlikçi açmak istiyorum ama pek bilgim yokbilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
en iyi iş bildiğin iştir

doğru diyorsunuzda şimdi benim babam amcamların düğün salonlarını var anlaşmalı oldukları yerlere gönderiyorlar sen aç sana yollayalım diye baskı yapıyorlar kendi işin olsun vs diye. bende şunu merak eidyorum bi gelinkçi açmak ne kadar a mal olur nereden gelinlikleri alıcağım?

kendim 6 yıldır fotoğrafçıda çalşıyorum ve artık kendi işim oslun istiyorum. fotoğrafçı açmak istemiyorum çalıştım yerle rakip olmak istemiyorum herşeyi onlar öğretti besle kargayı oysun gözünü olsun istemiyorum.

Valla cahil cesareti dedikleri böyle bir şey olsa gerek.
Gelinlik nedir en ufak bir fikrin yok gelip burda açayım mı açmayım mı gelinlik nerden alınır diye fikir sorabiliyorsun.
Hep söylerim, bazı insanların yarısı kadar özgüvenim olsaydı şimdi nasa uzay araştırmaları daire başkanı olmuştum kaydirigubbakcemile3

canım sen gelınlıgı nerden temin edıcen onumu soruyorsun yoksa malıye evraklarını ısyerı ruhsatı falan bunlar ıcınmı danısıyorsun

resmi işyeri açılışın toplamda 2 gündür. ve anlaşacağın bir mali müşavir bunları halleder sana hiç birşey kalmaz.
onun öncesinde yapacağın bir dükkan bulmak ttmak ve tabi sermaye ve gelinlik :)
konuya bukadar yabancıyken bir anda açma cahil cesaretidir. her düğün salonu kiralayan oranın anlaşmalı gelinlikçisinden gelinlik almaz ayrıca sonuçta beğenmeyebilir. ve tabi sadece gidip bi toptancıda gelinlikte alıp satmada olmaz bir gelinlik ustası terzin olmalı gelinliği ayarlayacak ve tabi özel sipariş dikecek...

Son düzenleme:
çok iyi piyasa araştırması yapman gerek öncelikle ,iyice araştırıp kafana yatmadan başlama derim ben.....

Gelinliğin memleketi İzmir olduğu için gideceksin mağazalara

Tek tek gelinliklere bakacaksın aklına yatanları isteyip tutarını

öğrenip geleceksin.Bir de düzgün bir makasçı buldun mu

tamamdır.

Benim gittiğim gelinlikçide İran'dan gelen kadınlar böyle yapmıştı da

ondan şey ettim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…