iş yeri gruplaşmaları

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
arkadaşlar sosyal lişkileri hala anlamaya çalışıyorum.bir kız var geçici görevle geldi.daha bir senelik değil.iş arkadaşını hakaretten savcılığa vermiş falan.bizim burda da kalmak istiyor.iş yerinde ben de benzer sorunlar yaşadım ve o gelince o kız çok da hoşuma gitti.benim gibi kilolu, sürekli gülüyor falan.arkadaş olabilirz dedim.her gık dediğinde üşenmedim iş öğrettim.şimdi iş yerindeki arkadaş gruplarına girmek için benle çok mesafeli, müdürlüktekilerle aram iyi değil ya.bir konu açsam duymamazlıktan geliyor.ama işi düştüğü zaman da geliyor iş soruyor.biraz konuşuyor ve gidiyor.
biriyle arkadaş olmak için iyi olmak iyi davranmak yardım etmek yeterli değil mi, ve hani o kadar iyi niyetle davranıyorum ve geri dönüşü böyle oluyor.kız iş yerinde kim söz sahibiyse onlarla daha bir iyi, sohbetine katılıyor falan.dün işe gelmedim, geçmiş ıolsun bile demedi.
bu arkadaş dedikleri nasıl ediniliyor.diğer türlü sadece iş öğrenmek için birine soru sormak ve akabinde hiç konuşmamak etik mi, sonuçta ben de çalışanım ve her sorununa da koşmak zorunda değilken koştum mesela.buna rağmen bana mesafeli davranılması hoş mu.tabi ki karşılıksız yapıyoruz.içimden gelmese bilmiyorum der geçerim.ama öyle yapmadım.çok da iyi davranıyorum ama bu arkadaş olmak için yeterli değil mi.

Bacim dertler bir derya, sende bir sandal olmussun..
Bu kadar onemseme yahuu.
Gorevin degilse sende burun kivir..
Uyyhh
ama ben arkadaş olmak istiyorum.birilerine tutunmak istiyorum.iş dışında da görüşmek istiyorum.evet sizin dediklerinizi yapanlar var ama iyi niyetli olacam ve iyi niyet olarak bana geri dönecek.bugün değilse yarın öbü gün

İş yerinde arkadaş olunursa büyük bir denk gelme, bir şanstır. İş ortamında kimseyle fazla yaklaşılmaz çünkü çoğu davranış çıkarlar için yapılır.
ama hep öle derler de.bizim biribirimizin ayağını kaydırma sorunumuz yok.kadromuz sabit.arkadaş neden olunmasın ki.neden...normal insanlar işyerinde zombileşiyorlar mı yoksa.

İş yerinde arkadaş olunursa büyük bir denk gelme, bir şanstır bence. İş ortamında kimseyle fazla yaklaşılmaz çünkü çoğu davranış çıkarlar için yapılır.
arakadaş dediysem dost demedim, ara sıra görüşmek kahve içmek laflamak vs...yoksa sorunlarımı kimseye anlatmam ki ben...günlük laflamak için.

iş yerinde arkadaş bulmak zordur zaten gerek de yok. işinizi yapın eve geçin.
iyi de benim hiç arkadaşım yok.yaşıtlarım iş yerinde.komşular genel de orta yaş üstü ve kimsenin evine gitmedim.iyi de ben burada kiiminle konuşacağım...benim arkadaş edinmeye ihtiyacım var.

iyi de benim hiç arkadaşım yok.yaşıtlarım iş yerinde.komşular genel de orta yaş üstü ve kimsenin evine gitmedim.iyi de ben burada kiiminle konuşacağım...benim arkadaş edinmeye ihtiyacım var.

üniversiteden ya da yakın yaşı olan kuzen vs yok mu?

ama hep öle derler de.bizim biribirimizin ayağını kaydırma sorunumuz yok.kadromuz sabit.arkadaş neden olunmasın ki.neden...normal insanlar işyerinde zombileşiyorlar mı yoksa.
Ama herkes herkesle anlaşamaz ki. Hele bir yaştan sonra insanlar daha seçici olur arkadaş konusunda. Hep yalnızsanız sizinle arkadaş olmak istemiyordur belki. Bir gruba girseniz daha iyi olabilir.

ama ben arkadaş olmak istiyorum.birilerine tutunmak istiyorum.iş dışında da görüşmek istiyorum.evet sizin dediklerinizi yapanlar var ama iyi niyetli olacam ve iyi niyet olarak bana geri dönecek.bugün değilse yarın öbü gün

Tamm iyi hos, herkes iyi olsun, arkadas canlisi olsun vs vs, anladigim kadariyla sizin is yerinizde bole bisi yok..
Zorluyosunuz, sonrada uzuluyorsunuz.

Back
X