- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi hepyazolsun
-
sana güvenip mi istiyorlar? başkası da o da..
ilgilenmeye değmez. vicdan diye bir şey var ama sadece sende varsa karşı tarafta yoksa bu kullanılmaya giriyor malesef. düzgün davransaymış zamanında. yapmazsan insanlara nasıl davranması gerektiğini öğrenir hem. yaparsan da "yapmasaydın" derler.
valla ben diyeceğimi dedim. yapmam. bana mı güvendiler? hem bana kötü davranacak sonra tükürdüğünü yalaycak. iyi yapmışın sen de.bi de bu tavrı için ne yapsam bilemedim. çok kaba ve kibirli. lütfen cevap yazın kızlar. bugün karar verip yarın uygulamam gerek. başka kimseye de anlatmak istemiyorum.
valla ben diyeceğimi dedim. yapmam. bana mı güvendiler? hem bana kötü davranacak sonra tükürdüğünü yalaycak. iyi yapmışın sen de.
hiçbiey yapmayarak ağzının payını vermiş olursun. gidişata göre değerlendirirsin.sağol arkadaşım. adamın ağzının payını versem mi Allah a mı havale etsem bilemedim.
hiçbiey yapmayarak ağzının payını vermiş olursun. gidişata göre değerlendirirsin.
işte gidişata göre değerlendirirsin dediğim buydu.umarım çirkefleşmez sessizliğimi eziklik zannedip.
işte gidişata göre değerlendirirsin dediğim buydu.
siz yeni is buldugunuzda o da hemen pesinizden geldi mi,nasil oldu?
O zaman takmayin,ama kendinizide hic bir zaman ezdirmeyin.o kısmı kötü bir tesadüften ibaret. iki iş yapıyor. bahtsız bedeviyim dikkat edersen
Kesinlikle adaletli olup doğru olanı yapardım.. zaten çalıştığım son 3 yerden hep bu sebepten işten çıkarıldımkızlaaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?