iş yeri problemi

hepyazolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1.647
2.109
133
selam hanımlar. size akıl danışmak istiyorum zira kararsız kaldım. durum şöyle:

işyeri arkadaşınızın size bir işi düşüyor. bu kişiyle normalde hiçbir samimiyetiniz yok çok gerekirse sizli bizli konuşuyorsunuz. bir de bu kişiyle eski işyerinden tanışıyorsunuz. orada sizin üstünüz olarak çalışıyordu ancak siz biraz da onun adaletsiz tavırları nedeniyle işten ayrıldınız. bu kişinin isteği sizin insiyatifinizde olan bir konu ve siz bu kişiyle bu işyerinde aynı pozisyonda çalışıyorsunuz. istekte bulunurken senli benli konuşup lafı ağzınıza tıkıyor. ve siz bu davranışa sinirlenip dönüp gittiğinizde 'duydun mu beni' diye sesini yükseltiyor. siz fevri davranmamak adına cevap vermiyor ve o an yürüyüp gidiyorsunuz. isteğini yerine getirirseniz bir kişi(başka biri) pek haketmese de bundan fayda sağlayacak. bundan sonraki adımlarınız ne olurdu?

-isteğini, konuyla ilgisi olmayan o kişiye faydanız olsun diye yerine getirir miydiniz?
-bu kişiye karşı tavrınız nasıl olurdu?(bu kişi üstümüzle arası iyi olan biri bu arada. yani şikayet pek işe yaramayabilir.)
bu kişinin güvenilmez olduğunu ve size zarar verme(mesleki anlamda) potansiyelini göz önünde bulundurarak cevap verirseniz çok sevinirim. sizi seviyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

sana güvenip mi istiyorlar? başkası da o da..
ilgilenmeye değmez. vicdan diye bir şey var ama sadece sende varsa karşı tarafta yoksa bu kullanılmaya giriyor malesef. düzgün davransaymış zamanında. yapmazsan insanlara nasıl davranması gerektiğini öğrenir hem. yaparsan da "yapmasaydın" derler.

yani zaten o adam için kılımı kıpırdatmam. yaptığı hareketi de sindiremiyorum. sağol yorumun için.

bi de bu tavrı için ne yapsam bilemedim. çok kaba ve kibirli. lütfen cevap yazın kızlar. bugün karar verip yarın uygulamam gerek. başka kimseye de anlatmak istemiyorum.

bi de bu tavrı için ne yapsam bilemedim. çok kaba ve kibirli. lütfen cevap yazın kızlar. bugün karar verip yarın uygulamam gerek. başka kimseye de anlatmak istemiyorum.
valla ben diyeceğimi dedim. yapmam. bana mı güvendiler? hem bana kötü davranacak sonra tükürdüğünü yalaycak. iyi yapmışın sen de.

Ben yağcılık konusunda pek başarılı değilim. İnceldiği yerden kopsun derdim. Çok terbiyesiz biriymiş ayrıca. Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…